A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2018.02.23. 09:15 Blackwaters

Közvetlen vonat megy áprilistól Amszterdamba

eurostar.jpgÁprilis 4-től közvetlen Eurostar-vonat megy Londonból Amszterdamba. A járatra már lehet helyet foglalni £35-os indulóáron.

3 óra és 41 perc alatt a holland főváros szívébe érkezhet vonattal a londoni utazó áprilistól. Az Eurostar, ami már hosszú évek óta közvetlen összeköttetést biztosít Párizzsal és Brüsszellel, ezzel a lépéssel tovább bővíti meglévő kínálatát. A járat napjában kétszer fog indulni, 08 óra 31 perckor és 17 óra 31 perckor London St. Pancras állomásról, és megáll Rotterdamban is. Utóbbi helyre kereken 3 óra alatt fog befutni. Ezzel a gyorsvasutat üzemeltető társaság versenyezni akar a fapadosokkal, amik évente többmilliós utasforgalmat bonyolítanak a fenti nagyvárosok között. A jegyár is kecsegtető, ugyanakkor érdemes előre helyet foglalni, hiszen várhatóan itt is érvényes lesz, ami a többi Eurostar-vonalon: aki későn érkezik, az sokat fizethet.

Szólj hozzá!

Címkék: anglia közlekedés vasút 2018 London Amszterdam Eközbenlondonban Eurostar


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr3813649656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása