A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2018.02.28. 09:07 Blackwaters

Iskolák zárnak be a havazás miatt

snow-buckinghampalace.jpgAz egész Európán végigvonuló hideg időjárás Angliát, azon belül Londont is megbénítja. A "Beast from the East", ahogy az angolok nevezik, a hó mellett hideget és metsző, jeges szelet is hozott, megbénítva ezzel a közlekedést. Képekért és részletekért kattintson!

Mínusz 4 és 7 fok közötti hőmérsékletre ébredtek a londoniak, akik nincsenek hozzászokva a tél ilyen formájához. A jelentős havazás miatt rengeteg járatnál késésekre lehet számítani, beleértve a C2C-t, a Greater Angliát, a Stansted Expresst, a ScotRailt, a Southeasternt, a Southernt, a Thameslink és Gatwick Expresst, valamint a South Western Railwayt és a TfL Rail és London Overground járatokat. A buszok is lassabban mennek a szokásosnál. Több iskola pedig bezárt, tekintettel arra, hogy nem biztonságos a közlekedés. Arra biztatják ezért a szülőket, tájékozódjanak előre az iskola fenntartójánál, hogy kinyitják-e az intézményt.

uksnow2702b.jpg

snowpicc1.jpg

beasteastsnowtrafalgar.jpg

beasteastfreeze2702q.jpg

uksnow2702f.jpg

képek: EPA, PA, Standard

Szólj hozzá!

Címkék: időjárás közlekedés tél késés iskola káosz 2018 London Eközbenlondonban


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr4113704396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása