A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2016.08.04. 09:51 Blackwaters

19 éves késelő gyilkolt a Russell Square-nél

co-pgt2weaeolj_1.jpgHárom férfit és három nőt támadott meg egy 19 éves fiatalember tegnap este a British Múzeum közelében található Russell Square-nél. Az egyik áldozat, egy 60 éves nő életét vesztette. A támadót sokkolóval ártalmatlanították.

Magas a terrorkészültség jó ideje Nagy-Britanniában, különösen Londonban, ahol a rendőrség szerint nagyon valószínű, hogy merényletekre készülnek iszlamista és fundamentalista csoportok. Érthető módon érzékenyen reagáltak ezért a tegnap esti támadásra, amit egy meg nem nevezett férfi követett el a 2005-ös támadások egyik ikonikus helyszínén. Az elkövetőt, miután ártalmatlanították, kórházba kellett szállítani. Feltételezhető, hogy mentális zavarban szenved, de nem zárható ki a terroristakapcsolat sem, így további vizsgálatokat tartanak indokoltnak. A támadás órákkal azután következett be, hogy tegnap egy 600 fős nehézfegyverzettel ellátott különleges alakulat kezdte meg működését a brit fővárosban.

1 komment

Címkék: halál rendőrség terror merénylet késelés bűnügy rendkívüli 2016 London ekozbenlondonban Eközbenlondonban


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr848943920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mézes Ödön 2016.08.18. 04:58:20

Kihagytad hogy egy szomaliai szuletesu muszlimrol van szo.
süti beállítások módosítása