A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2017.05.23. 09:30 Blackwaters

Felfüggesztik a választási kampányt a manchesteri terrortámadás miatt

manchesterattack.jpgValamennyi párt abbahagyta a politikai kampányt a tegnap történt terrortámadás miatt. Az ismeretlen merénylő tegnap egy popkoncert után robbantott Manchesterben. Eddig 22 halottról és 59 sérültről tudni.

Valamennyi politikai párt vezetője kifejezte részvétét és elítélte a hétfő este történt terrorakciót. Egyúttal bizonytalan időre szüneteltetik választási kampánykörútjukat. Az amerikai Ariana Grande énekes koncertjét követő percekben felrobbant bomba főleg tinédzsereket és fiatalokat ölt meg, az áldozatok hozzátartozóit már értesítették. Amber Rudd belügyminiszter szerint direkt a legsérülékenyebb emberek ellen történt a támadás. Theresa May kedd délelőttre összehívta a Cobra csoportot, hogy megtárgyalják, milyen intézkedéseket foganatosítsanak. Az énekesnő Londonba tervezett koncertjét törölték.

 

1 komment

Címkék: anglia politika terror bűnügy terrortámadás 2017 London Manchester ekozbenlondonban Eközbenlondonban Theresa May


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr3212533855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

E.Katolnai 2017.05.23. 10:06:53

Ha továbbra is sikerül távol tartani országunktól a disznó mohamedánokat, akkor nálunk nem lesz ilyesmi. Azok az országok, akik nyalják a seggüket és tömegesen cipelik, csalogatják a világunk szemetjének számitó mohamedánokat a saját hazájukba, megérdemelt rendszereséggel ismét és újból ezt fogják kapni.
süti beállítások módosítása