A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2020.01.07. 07:00 Blackwaters

Környezetvédelmi díjat alapít Attenborough és Vilmos herceg

Páratlan kezdeményezéssel állt elő az ismert természetfilmes Sir David Attenborough és a királyi családot képviselő Vilmos herceg. A következő évtizedben olyan globális problémákra keresik a megoldást, amelyek a Földet 2030-ig komolyan sújtani fogják. Ennek érdekében egy díjat hoznak létre Earthshot néven (Kennedy elnök Holdraszállást célzó Moonshot programjára reflektálva), amelyre egyének és csapatok is jelentkezhetnek és komoly összeggel támogatják azokat, akik megvalósítható, újszerű megoldásokat mutatnak be. Várnak minden ötletet, amely segíti a Föld megmentését, biodiverzitásának megőrzését. A kezdeményezésről ITT olvashatnak bővebben.

1 komment

Címkék: veszély természet díj környezetvédelem vilmos herceg 2020 London Föld Attenborough ekozbenlondonban Eközbenlondonban Earthshot


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr6815393208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szalay Miklós 2020.01.07. 13:40:45

A világ (és az ember) bajai mindenekelőtt az emberi fejekben gyökereznek, ott kellene rendet rakni, a világról és az életről vallott alapvető elképzelések közt. Ez a könyv pont ezzel próbálkozik:

egyvilag.hu
süti beállítások módosítása