Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2022.01.11. 07:34 Blackwaters

Tavaly egy osztálynyi tinédzsert öltek meg a brit fővárosban

teen-knife-crime-london.jpegNem volt még ennyi késes gyilkosság a fiatalok közt Londonban, mint 2021-ben. Az elkövetők többsége is 20 év alatti.

Véres évet zárt a brit főváros a tinédzsergyilkosságok számában: 30 fiatal halt meg egyetlen év leforgása alatt, de szakszerű és gyors orvosi beavatkozások nélkül ez a szám jóval magasabb lett volna. Még szilveszter előtt egy nappal is megöltek két fiút, az egyik 15, a másik 16 éves volt. Utoljára 2008-ban volt hasonlóan rossz év, akkor összesen 29 fiatal, 13 és 19 év közötti halt meg, pedig akkor nem volt sem járvány, sem lezárások. Bár 2020-ban visszaestek a számok, most újra olyan magasak, sőt, magasabbak, mint 2019-ben vagy 2018-ban voltak. 2021-ben egyébként összesen 130 gyilkosság volt Londonban, ugyanannyi, mint 2020-ban, és ebből volt 30 tinédzserhalál. A legfiatalabb áldozat még csak 14 éves volt. A gyilkosok többsége kortárs csoportokból volt, vagyis még nem töltötték be a 20. életévüket. Egy lány se volt a 30 áldozat között, mind fiú, a többségük pedig színesbőrű. 

A gyilkosságok rávilágítottak arra, hogy a kormány, a rendőrség, valamint a város eddigi erőfeszítései, hogy megfékezzék a fiatalok körében terjedő erőszakot, kudarcot vallott. Miközben Londonban egyre kevesebb a felnőttek közt a gyilkosság, a fiatalok közt járványszerűen terjed és egyelőre nem tudni, hogy állítsák meg. Az erőszak ráadásul erőszakot szül, sokszor bosszú is vezérli a fiatalokat, akiknek barátai, iskolatársai, testvérei halnak meg egy-egy összecsapásban. Bár a gyilkosságok egy része a bandák közti rivalizálásokhoz kötődik, de idén már szép számmal voltak olyan esetek is, ahol minden előzmény nélkül támadtak rá áldozatukra gyilkosaik. Az emberölések 90%-át késsel intézték, két alkalommal lőfegyver miatt, egy esetben pedig gyújtogatás következtében halt meg a sértett. Elkeseredett szülők egy csoportja szeptemberben a Downing Street előtt tüntetett, hogy a kormány csináljon már valamit, hogy megfékezze a fiatalok körében dúló erőszakhullámot.

17 komment

Címkék: halál london emberek erőszak gyilkosság fiatalok késelés tinédzser nsfw 2021 18+ London ekozbenlondonban Eközbenlondonban


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr2316809526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mérnork 2022.01.11. 21:04:12

Ez jó, a KORMÁNY csináljon valamit, hogy a szarul nevelt kölykeik ne nyírják ki egymást... És persze milyen kibaott rásszista kép ez mán megint, tán csak a feka srácok gyilkolásszák egymást? LOL

frikazojd · http://kocs.ma 2022.01.11. 21:25:16

Köszönjük a fasiszta kormánynak aki tizedik éve nyírbálja mind a rendőrség mind a szociális szolgáltatások költségvetését. Persze ott is mint nálunk, a haverok szépen kapják a milliárdokat - ami ugye fontban még szebb.

jotund 2022.01.11. 22:14:03

Hát tavaly Londonban szerintem nem a késelésekkel volt a legnagyobb baj. A covidhoz képest ez eltörpül. Ha csak azt nézzük, hogy tavaly, Londonban tinédzserből hány halt meg Boris Johnson elbaszott koronavírus-kezelése miatt, ls tényleg csak az elkerülhető többlet-halálozást nézzük, amit egy jó járványkezeléssel el lehetett volna kerülni, az is nagyságrendekkel több ennél.

CSOKKI MÁLNA 2022.01.11. 23:02:44

"Véletlenül" a transzparenseken kizárólag színes bőrűek vannak..
Véletlenül nem az elkövetőket sikerült kitenni? Csak kérdezem..:))

steery 2022.01.12. 00:01:32

Tehát fekete srácokat ölnek meg Londonban. Értem. De fekete srácok ölik meg őket? Mivel erről nincs szó a cikkben, valószínűleg a válasz: igen. Ugyanis, ha "nem" lenne, akkor tele lenne vele a sajtó, hogy a gonosz fehér srácok öldösik a szegény, ártatlan fekete srácokat.
Ezek után fel kell tennünk a kérdést, hogy a bevándorló gyerekek miért is gyilkolásszák egymást ilyen intenzitással? Talán nem való nekik a londoni élet. Esetleg szólni lehetne a bevándorlóknak, hogy költözzenek el egy ilyen veszélyes városból, országból egy sokkal biztonságosabba. Például költözzenek haza, ahonnét jöttek. Idegenek közt, egy idegen országban sok a konfliktus forrás. A fekete srácoknak otthon, a fekete Afrikában lenne a helyük. Hogy a saját identitásuk szerint éljenek és a saját országukat virágoztassák fel ahelyett, hogy idegenben tengődnek, nem találva a helyüket. Ez a szülők bűne, amiért eljöttek Afrikából egy nem nekik való, idegen országba. Ami ráadásul hírhedt gyarmatosító és rabszolgatartó, idegengyűlölő múlttal és jelennel rendelkezik.

Bandibacsi34 2022.01.12. 00:02:03

@jotund: Persze. A megkeselt is koronavirusban halt meg! BoJo nem akarta szetb.. ni teljesen az orszagat, mint ahogy OV sem! De engedelmekedniuk kellett a hatter6alomnak!!! Tele van egeszsegtelen emberrel London az egeszsegtelen etelek(nem csak egészségtelen, de kifejezetten mergek vannak benne-antibiotikum stb. Stb.) es a mozgasszegeny eletmod miatt. Nagyjabol azok hullottak el!
A keseles az mas teszta. A bandak harcolnak a teruletert, hogy ki adja el a kabitoszert(kiskoruak adjak, igy nem kerulnek bortonbe). Ezert vadasznak az idegenekre. Vagy nem fizetik ki az adossagaikat.

Bandibacsi34 2022.01.12. 00:04:40

Egy 12-17 millios varosban(attol fugg mekkor teruletet nezunk) statisztikailag nem sok ez a szam evente. Mexikoban vagy Napolyban nagyobb az arany.

Fenehorizont 667 2022.01.12. 02:44:07

történt tragédia?
nem, nem történt.

bordon 2022.01.12. 03:39:39

@frikazojd: Nem mondom, hogy a kormány jó úton jár, de ez a helyzet jórészt kulturális dolog. Ilyen a migránsok kultúrája, késelős.
Megjegyzem az angol és skót kultúra se sokkal különb. A késelés náluk is népszokás, Skóciában a fehér helyi lakosok szerintem összehoznak annyi késelést, mint a londoni négerek és arabok.

@Mérnork: A tősgyökeres chav angol meg skót is késel. Persze az egészre még rájön a multikulti gyönyörűsége.

@jotund: A koronavírussal nagyon nem lehetit kezdeni. Az át fog menni a lakosságon így is, úgy is. A tinédzserekre pont nem igazán veszélyes a koronavírus. Ellenben az elbaszott AstraZeneca vakcina szedte az áldozatait a fiatalok közt. Vérrögképződés. Meg a Pfizer, ami szívizomgyulladást okozott náluk, ismerek olyat, akinél a szívizomgyulladás mellett neurológiai rendellenességet is okozott, mert kiváltott egy autoimmun betegséget, ami az agyát tamadta, emiatt epilepsziás rohamokat kapott. Úgyhogy gégemetszést kellett rajta végrehajtani, de túlélte. De egészséges ember már nem lesz belőle. 22 éves egyetemista srác. A koronavírust valószínűleg meg se érezte volna, de a Pfizer vakcina tönkretette.
Én is olyan mellékhatásokat tapasztaltam a második dózis után, ami félelmetes volt. Neurológiai tünetek: kontrollálhatatlan remegés, brutális vesefájdalom, vizelet elszíneződése, durva szagúvá válása, nagyon magas vérnyomás, emiatt rettenetes fejfájás, szemüregi fájdalom, szívizomgyulladás, mellkasi fájdalom, gyilkos légszomj, általános gyengeség. A karjaimat se tudtam kontrolláltan mozgatni.
A koronavírus szinte csak az időseket, krónikus betegeket vitte el. A vakcinák meg a fiatalokat. Ez egy olyan bűntett, aminek soha nem lenne szabad elévülnie. De a nagy gyógyszercégek okosan kikötötték a perek alóli mentességüket, ezt a kormányok jóváhagyták. Ez emberiség elleni bűntett.

jotund 2022.01.12. 05:44:51

@Bandibacsi34: a covid remélem, hogy az olyan elmebeteg genetikai selejtekből vitt el sokat, mint amilyen te is vagy. sajnos te még itt vagy, remélem, a következő hullám elvisz!

jotund 2022.01.12. 05:53:03

@bordon: te egy elmebeteg vagy, közöd nincs a valóságról, nagyjából mindent fordítva hiszel.

1) a covid ellen sok ország jól küzdött, néhány rosszul. Boris Johnson rosszul.

2) A covid sok tinit is elvitt.

3) 4 oltásom van, mindet túléltem nem túl erős tünetekkel. az első két Pfizert meg se éreztem. ha neked ennyi bajod volt, az is azt mutatja, hogy egy genetikais elejt vagy.

kár volt beléd az oltás, jobb lett volna, ha megdöglesz.

Bandibacsi34 2022.01.12. 06:31:45

@jotund: Remenykedj, majd meglatod mi lesz..

apro_marosan_petergabor 2022.01.12. 11:11:17

Jó dolog ez a bevándorlás, hozzák a kultúrát...
Kétségtelen nekünk is vannak késes bevándorlóink, igaz, ők korábban érkeztek, úgy a XII-XIII században, még nem tudtak teljesen beintegrálódni...

rnz 2022.01.12. 11:33:22

Hogy is mondta Sadiq Khan? A terror a nagyvárosi lét velejárója.

frikazojd · http://kocs.ma 2022.01.12. 13:31:52

@bordon: "Nem mondom" - itt kellett volna befejezned a kommented, akkor nem lett volna ennyire végtelenül kínos, kb. egy 15 éves értelmi és érzelmi szintjét tükröző zagyvaság.

desw 2022.01.12. 14:45:47

Hogy is mondják libtardék: "diversity is our strength"

Jaja, látszik!

Almandin 2022.01.12. 15:11:15

Ezek a bandaháborúk következményei. Bizonyos kultúrákban a férfivá váláshoz hozzátartozik az ilyen csoportokban való részvétel és az egymással folytatott harcok. Sajnos alacsony civilizációs szinten ezek akár sok emberéletet is követelhetnek.
A képen csak migráns hátterűeket látni. Nyilván nemcsak bevándorlók közt fordul elő Londonban késelés, de a kép nagyon informatív. Ez is bizonyítja, hogy a tömeges bevándorlás, az integráció nem működik.
süti beállítások módosítása