A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2017.02.18. 08:24 Blackwaters

Retró: Így nézett ki az élet a 80-as években!

men-on-platform-45.jpgAz 1980-as évek az infláció, növekvő lakásárak, munkanélküliség, lázadások időszaka volt Londonban. Ekkor emelkedett nemzetközi magasságokba a City, a főváros lakossága pedig ugrásszerűen nőni kezdett. Ennek a termékeny évtizednek a képeiből válogattunk. Kattintson!

walk-through-1980s-london-22.jpg Attenborough ékszerboltja a Bethnal Green Roadnál

street-scenes-14.jpgBontási terület az Isle of Dogsnál, a mai Canary Wharf helyén

 1989-london-whitechapel-road.jpgWhitechapel Road, a kupolás épület az elkészült Kelet-Londoni Nagymecset

http_a_amz_mshcdn_com_wp-content_uploads_2016_03_1980sdrivers-1.jpgMotoros Kelet-Londonban, közlekedési dugóban (Chris Dorley-Brown pictures)

diana.jpgDiana hercegnő találkozik londoniakkal 1983-ban (Getty)

david-bowie.jpgDavid Bowie a Live Aid koncerten a Wembleyben ( pictures)

nightclubbin-3-large.jpgÉjszakai élet a Blitz nightclubban

my-neighbours-bum-24a.jpgSzórakozó fiatalok a londoni metrón (Bob Mazzer pictures)

_80985025_80985024.jpgLázadás Brixtonban 1981-ben

irabomb.jpgIRA-merénylet a Hyde Parkban, 11 ember meghalt és 6 ló is elpusztult

skins.jpgKét fiatal skinhead a metrónál pózol

anti-apartheid-advert_-london-1989.jpgApartheid elleni kampányra buzdító hirdetés egy londoni buszon

Az 1970-es évekről készült fotóválogatás ITT érhető el.

34 komment

Címkék: közlekedés retró történelem 1980 múlt London Eközbenlondonban 80-as evek


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr6512238084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elismert felhasználó 2017.02.19. 12:26:48

Az ottan az 5-ös képen csak nem egy 2107-es kocka Lada eleje?

bandiras2 2017.02.19. 12:58:36

Az a "boycott apartheid" reklám a busz oldalán kissé visszafele sült el:
www.youtube.com/watch?v=-CmqAGwFEVM
www.youtube.com/watch?v=kEho1DhxGdk

Nesze neked diverzitás. Csak és kizárólag a fehér ember kárára zajik a tömeges népvándorlás. Afrikának nincs szüksége diverzitásra, csakis és kizárólag a fehér nemzeteket kell megszüntetni kényszerbetelepítésekkel.
www.youtube.com/watch?v=2zMzeKBEvaQ

bandiras2 2017.02.19. 13:27:32

Két fiatal skinhead a metrónál pózol.
Lehet fújolni, hogy mocskos skinheadek, de majd amikor az öntudatra ébredt szines többség követeli majd magának a teljes irányítást már csak népességarány alapján is, és aztán teljesen demokratikusan népszavazás útján bevezetik a Sharia joggyakorlatot, majd nekiállnak a próféta áltak kijelölt kötelező úton iszlamizálni a maradék fehér népességet, a skinheadek, és egyéb rasszista csoportok lesznek azok, akik a barrikádok tetején állva tartják a frontot -miközben a libsi csicskák majd a pincék mélyén rettegnek - , Amíg a helyi hadseregek majd eldöntik hogy mit csinálnak:

1: Megadják magukat, átadják fegyvereiket, és önként átveszik a turbánt és a koránt/ellenkező esetben vágóhíd
2: leesik nekik, hogy: Vagy mi, vagy ők, és megoldják a szines problémát egyszer és mindenkorra. Aki kételkedik abban, hogy az általam felvázolt konfliktus megtörténhet, az a szellemi retardáltság igen súlyos esete.
Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy kiknek is köszönhetjük európa megszinmesítését a liberalizmus, és a tolerancia jegyében:
www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

Lehet engem most rasszistázni, de tény, hogy el fog jönni az a pont, ahol el kell döntened, hogy kinek a gyermeke éljen: A tied, vagy a frissen bevándorolt mérnökinformatikus agysebész moszlimnigger mind a 8 gyermeke.
És akkor mindenki egyenruhát fog viselni: A bőre színét. És a fehér szín alól csak egyetlen felmentés lesz: A korán a kézben, napi 5 ima mekka felé, és a janicsárjelvény, hogy mindenki lássa, hogy a saját fajtája elleni irtóhadjárat muzulmán hőse.
A tények makacs dolgok.

Kovacsla 2017.02.19. 13:37:59

@elismert felhasználó: A 2107-nek (1500 cm3) fémkeretes hűtőrácsa volt, az 1300 cm3-hez járt a csupa műanyag hűtőrács. Így ez egy 2105, esetleg egy 2104-es kombi.

mojoking77 2017.02.19. 14:11:35

@bandiras2: Jol van fiam, hulye vagy,ulj le egyes...

mojoking77 2017.02.19. 14:13:41

@bandiras2: Tudod e edes kicsi trollocskam, mi is a skinhead mozgalom lenyege?
Arrol vegkep nem is beszelve,hogy az elso jelentos skinhead mozgalmak tagjai miert is voltak foleg fekete muszlimok?
Szerintem ne nagyon kommentalj ma tobbet, ennyi veretes faszsag eleg lesz bo egy hetre

bandiras2 2017.02.19. 14:44:28

@mojoking77: Én azt tudom, hogy MOST hogyan viselkednek a skinheadek, nem az érdekel hogy 30 évvel ezelőtt kik és hogyan mit csináltak. De ha nagyon nem tetszik a szóhasználatom, nyugodtan helyettesítsd be neonácikkal.
A többi "veretes faszság"-ot tekintve pedig érdekelnének érvek, hogy mi is az az általam összehordott "veretes faszság"ból az ami nem igaz, illetve nem látni az utcán bizonyítékokat rá. Javaslom megtekintésre,. a 3 youtube linket is, mielőtt érvelni próbálnál.
Afrika népessége korlátlanul szaporodik. 100 millió néger tervezi elindulni európába(+ hasonló mennyiségű paki, afgán, indiai, és egyéb untermensch csőcselék a környékről), csak még nincsenek meg a feltételeik ahhoz hogy elinduljanak, tekintve hogy szőröstalpú afgánok tömegével képesek 10+k EURókat kifizetni embercsempészeknek, az a pénz valahonnan jön, javaslom az utolsó linket még egyszer megtekinteni ha nem lenne világos honnan is jön a pénz.
Bassza a szemed az untermensch kifejezés? Akkor tegyük mérlegre, a képzett, több nyelven beszélő, természeti ismeretekben képzett átlag európait, akinek munkája van, adót fizet, és felépítette a nyugati világot. A mérleg másik serpenyőjébe, a kecskebaszó moszlimnigger kerül, akinek mohamed megmondta, hogy ő az abszolkút felsőbbrendű faj, csak azért mert allah-hoz imádkozik napjában 5x. Koránismeret megvan, vagy csak úgy vagdalkozol a szavakkal anélkül hogy elolvastad volna? Ha nem, akkor itt egy kis gyorstalpaló az Iszlám alapjaiból:
kuruc.info/r/9/144681/
Mielőtt kiakadnál a linken, ott konkrét szekciómegjelöléssel idéznek a koránból.
Ki a hülye? Platón barlang hasonlata meg van? Ideje felállni, és megnézni hogy mi folyik a nagyvilágban, illetve ha fajilag megfelelsz, akkor el lehet takarodni Tel-avivba, arrafelé mindig szivesen látják a sorozni való bakákat, mert 100x számbeli fölényű arab túlerőt kell féken tartani.

Jakab.gipsz 2017.02.19. 15:38:22

@bandiras2: És még azt is tegyük hozzá, ha Ábrahám fiai Iszmail és Israel a világunk leggazdagabb térségében nem tud gyűlölet nélkül egymás mellett békésen eléldegélni, miért kell ezt a problémát, a kulturálisan felsőbb rendű kereszténységre rá lőcsölni, fiktív nem létező frázisokra hivatkozva, emberi-jogok, menekült kérdés. Ki elől menekültök, az elmebeteg háborús uszítók ellen, de a papjaitokat miért cipelitek magatokkal. A rabbik és az immánok csatájához nekünk mi közünk van? Ez csak egy néprajzi kérdés, nem szükséges megideologizálni, izmusozni, minden tarka rét megtelik ha túlságosan sok a birka.

bandiras2 2017.02.19. 16:12:22

@Jakab.gipsz: Azért a zsidóknak is van miért haragudniuk Mózesre: 40 évig vezette őket keresztül a sivatagon, és képes volt megállni a közel-kelet egyetlen olyan pontján, ahol nincs olaj a földben :D
Viszont megnézve az olajbirodalmacskák fejlődését, ezt egyáltalán nem tette rosszul. A közel keleten Izrael az egyetlen olyan ország, ahol valódi civilizációs fejlettség, és fejlődés van, leszámítva a vakbuzgó különféle zsidó "szektás" irányzatokat, akiket még a többi zsidó is rühell, mert pl fegyvert fogni sem hajlandó, megdögleni menjen csak a többi, mert ő bizony csak a tórának él.
Persze ott van még Irán, aki kizárólag az embargónak köszönhetően volt kénytelen az iszlám világ egyetlen technológiailag önálló államává válni, de a technológiai fejlettség csak a felszín, arrafelé még mindig menő csoportosan felakasztani a buzikat, Izrael pusztulásáért imádkozni, meg savval leönteni a nőket, valamint házastársi hűtlenség esetén, csoportosan megkövezni a szerencsétlent.
De ők nem vademberek, csak más vallásúak, ezért tolerálni kell az életmódjukat, te viszont köteles vagy alkalmazkodni az ő el vásáraikhoz, te mocskos privilegizált rasszista fehérember.

fénycsepp 2017.02.19. 16:25:52

Kurucinfo forrásként, muhaha!

Advanced Flight 2017.02.19. 16:36:25

@bandiras2: én egyetértek veled. Sztem a többség fel sem fogja, mekkora kakában van Európa. A 24. órában vagyunk, hogy valamelyest demokratikus eszközökkel rendezzük ezt a kérdést, de ehhez a teljes jelenlegi elitet le kell váltani. Ha marad a muszlimsimogatás, irtózatos balhé lesz. A polgárháború és népirtás még a pozitívabb végkifejletek egyike.

Advanced Flight 2017.02.19. 16:39:16

@fénycsepp: mert? ők ügyelnek rá, hogy mindent linkkel és forrásokkal támasszanak alá, amit írnak. Pont a magadfajta libsikék miatt. Persze a ti sajtótokra ez már nem mondható el. Amúgy a kuruc az, ahol sokszor egy héttel korábban megjelennek "bizonyos" hírek, mint a zsindexen vagy a mainstream külföldi médiában, ahol végül nagy duzzogva lehozzák, miután nem lehet tovább titkolni.

bandiras2 2017.02.19. 17:06:20

@fénycsepp: Mint tősgyökeres náczirasszistafasiszta, nem engedhetem meg magamnak a tájékozatlanság, valamint a tényekkel alá nem támasztott közlések létrehozását. Nekem nincs más fegyverem, csak a tények, és az igazság. Nem nagyon láttam egyik liberális vitapartneremet sem egyetlen kibebaszott cikket, tényt, vagy forrást linkelni.
Ismétlem:
kuruc.info/r/9/144681/
Mielőtt kiakadnál a linken, ott konkrét szekciómegjelöléssel idéznek a koránból.
Ki a hülye? Meg lehet venni a koránt, beszkennelni a lapokat, és az orrom alá tartani, hogy nesze neked hülye nácz, nincs igazad. De ilyesmi még egyszer sem történt. Mert ha megnézed a linkelt tartalmat és utánaellenőrzöd, akkor kiderül, hogy már megint a nácinak van igaza. De a nácinak akkor sincs igaza, ha azt mondja hogy a nap reggel keleten kel fel, szóval felesleges az érveire akár a legkisebb figyelmet is vesztegetni, hovatovább elolvasni a forrásait, legyenek azok bármilyen tényszerűek, és valóság által alátámasztottak.
És hogy ki a náci? Hát bárki aki nem ért egyet a libsikkel/zsidókkal.
Rasszista vagyok. Mert azt hiszem hogy a kárpát medence a magyar nemzeté, és nem kívánom hogy moszlimok/afrikaiak tömegeit telepítsék ránkk, hogy úgy nézzen ki az ország, ahogy most london. Nesze itt a link, ami felett oly nagyvonalúan átfutottál, hiszen mit neked holmi tények, a lényeg a hit, és a liberális eszme, essen az bármily messze is a valóságtól:
www.youtube.com/watch?v=-CmqAGwFEVM
www.youtube.com/watch?v=kEho1DhxGdk
Platón barlang hasonlatát ismételten javaslom tanulmányozásra.
Ehh... Liberálisokkal vitatkozni... Jöhetsz nekik a valósággal, jöhetsz nekik a tényekkel, ha nem fér bele a világképükbe, akkor még figyelembe venni sem hajlandóak.
És még én vagyok szűklátókörű... Elmondok neked egy naaagy titkot. A médiából 70 éve kötelezően a liberális világkép kényszeres rejtett, és kevésbé rejtett tolása árad 24/7-ben. Én ismerem a libnerális véleményt, mert nem engedhetem meg magamnak hogy ne ismerjem, míg ti libsik, a széles látóteretekkel megengedhetitek magatoknak hogy szemet hunyjatok a valóság felett, egészen addig, amíg a moszlimniggerek el nem jönnek érted, és kedvesen megkérnek, hogy vedd fel a moszlim hitet, és hogy tanúbizonyságot tegyél elkötelezettségedről, ajánld fel hamar mindegyik lányodat, a hit harcosainak feleségül. Akkor majd nézhetsz.
És a náci én vagyok, mert rá merek nézni a valóságra úgy ahogy van...

2017.02.19. 17:28:17

@bandiras2:
Hello, köszi a hozzászólást, szerintem nagyon érdekes témát hozol fel. Szerintem sok igazság van abban, amit mondasz, de én remélem, hogy van más megoldás is mint amit javasolsz.

Röviden, amennyire én értem, valóban egy meglehetősen elavult, és kirekesztő szöveg a korán, hasonlóan mondjuk az ószövetséghez.

A fő különbség, és az iszlám tragédiája, hogy nem sikerült a több, mint ezer éves szövegeket újraértelmezni, és így a követők jelentős része (kb. 10-50% között) továbbra is a modern világban elfogadhatatlan elvek, hitek, parancsok egy részét követi, vagy legalábbis passzívan elfogadja.

Számomra a megoldás, ami ebből következik, viszont nem egy vallás és bőrszín alapján történő kirekesztés, hanem a vallás és az állam szétválasztása, amit Európa államaiban az elmúlt 100-200 évben sikeresen megtettünk.

Tehát bárki gyakorolhat bármilyen vallást, de ettől még neki is be kell tartani az állami törvényeket. Nem támadhat meg más vallásúakat, nem molesztálhat nőket, melegeket, stb. Ez egyformán igaz skinheadre, szélsőséges muszlimra, és ultraortodox zsidóra.

Az számomra azonban elfogadhatatlan, hogy valakit a származása, bőrszíne, vallása alapján kirekesszünk. Én rengeteg különböző országban éltem és dolgoztam az Emirátusoktól, Törökországon, Svájcon, Anglián, USA-n át Kínáig. A személyes tapasztalatom, hogy az emberek között sokkal több hasonlóság van mint különbség, és mindenkinek sokkal, sokkal jobb, ha együtt dolgozunk.

Emögött egy fontos feltételezés van, amit úgy látom akik nem hisznek az együttműködésben azok gyakran elutasítanak. Ez pedig, hogy a rendelkezésre álló erőforrások nem végesek, hanem bővíthetőek.

Jelenleg a világ vagyonának, kb. kevesebb mint 5%-a a termőföld, ami valóban véges. Az összes többi épület, és termelő eszköz (pl. gép, szabadalom, stb.) (Piketty - Capital in the twentyfirst century). Tehát olyasvalami, ami bővíthető.

Az elmúlt 40 év globalizációja pedig bebizonyította, hogy Adam Smith comparative advantage elmélete valóban képes a korábban soha nem látott jó lét, és növekedés elérésére, azáltal, hogy bővíti rendelkezésre álló erőforrásokat termeléssel. Azaz a szabad kereskedelemmel tényleg növekszik a torta mérete.

Tehát sokkal fontosabb, hogy a különböző rasszokon, nemzeteken, vallásokon átívelően együttműködjünk, kereskedjünk egymással, és így növeljük a torta méretét, mintsem hogy a meglévő tortáért harcoljunk, és a harcra fordítva erőinket csökkentsük a tortát.

Kíváncsi vagyok, ki mit gondol.

bandiras2 2017.02.19. 18:12:45

@WanderingNerd:
Kérlek olvasd el az alábbi cikket:
kuruc.info/r/9/144681/
Ezért lehetetlen együtt létezni a moszlimokkal egy kontinensen.

fénycsepp 2017.02.19. 20:40:30

@bandiras2: ki mondta, hogy liberális volnék? A másik: ti jobberesek mikor fogtok rájönni, hogy a muszlimok nem egy homogén embertömeg?hany muszlimmal beszéltél egyáltalán? Szerinted közülük mindenki egyetért a sariaval, es nők eltiprasaval?

Lezuuzius 2017.02.19. 21:29:53

Akkor ezt igy most itt hagyom:

info.publicintelligence.net/AndersBehringBreivikManifesto.pdf

Es mielott meg valaki nacit, antiszemitat, fasisztat kialtana, a fentiekben megjelolt konyvnek semmi koze a zsidoellenesseghez. Sem a rasszizmushoz. Ideologiakrol szol, nem pedig az ember szinerol.

bandiras2 2017.02.19. 21:30:46

@fénycsepp:
Ismételten belinkelem a cikket:
kuruc.info/r/9/144681/
Az Iszlám bináris vallás. Vagy a korán van, vagy nincs. Annyi még belefér, hogy nem vesz részt aktívan a hitetlenek lemészárolásában, de tiltakozni sose fog ellene, mert azzal megtagadná a próféta parancsát, még ha magában helyteleníti is.
Igen, én is tudom hogy vannak közöttük rendes emberek is.
De a kibaszott vallásnak nevezett kollektív elmebajuk desztinálva van a világuralomra, vagy a többiek által történő kiirtásra, hogy végre nyugtuk legyen ettől a csőcseléktől.
Az emberek születésüktől, és az őket ért befolyásoktól függően sokfélék. Jürgenék mikor meghallgatták Adolfot, egy részük beállt mögé, és nekiállt kiírtani a zsidókat, felgyújtani a világot. Hogy jogos volt e a zsidók elleni ellenszenvük, illetve hogy is nézne ki most etnikailag európa, illetve a földközi tenger térsége, azt most hagyjuk. De ha adolf nem beszél a rádióban, stadionban, akkor a seggén marad, elmegy a gyárba dolgozni, és családot csinál. Ugyanez a jelenség a koránnál is megvan. Az agresszív mob meglátja agresszív gyilkos érzelmeinek igazolását, és habzó szájjal neki áll kiírtani a megjelölt népcsoportokat az eszme jegyébe. Ugyanez elmondható az összes többi világmegváltó eszmerendszerre, az élükön a kommunizmussal. Az egyetlen kivétel az amerikai egyesült államok alkotmánya, és a bill of rights. Ha azt valahogy ismét kikényszerítenék, ahogy tették ezt a britt uralom alól felkelő függetlenségi háborúban, akkor az lehetőség lenne egy új, jobb világra.
Persze a zusában, a libbantak éppen mindent megtesznek, hogy lehetővé tegyék az 51% diktatúráját a 49% felett. Mindehez lábbal tiporják a szólásszabadságot a gyűlöletbeszéd nevében, és az önvédelem jogát, hiszen hogy máshogy lehetne a nekünk nem tetsző népcsoportot nyugodtan begyűjteni és vágóhídra hajtani, ha nyakig fel vannak fegyverezve? El kell venni tőlük a fegyvert, minden lehetséges ürüggyel. School shooting? Jajajaj! mindmeghalunk, tilcsuk be a zösszes fegyvert, a ziskola meg legyen gun free zone! Lol... A gun free zone-ban csak a terroristának van fegyvere.
Washington államban egyszer egy rabló berontott egy boltba, majd a fegyverével a plafonba lőtt, hogy felhívja magára a figyelmet, hogy itten rablás van, mindenki azt teszi amit ő mond. Számos ember volt a boltban, "normál" esetben ez órákon át tartó túszdrámát, és potenciális kivégzéseket jelent. Washington államban azonban mindenkinek alanyi jogon lehet rejtett fegyvere. A rabló 2 másodpercen belül kapott golyót, majd 6 másikat a köv 2 másodperben, ahogy a pultos, és a beszélgető partnere kitáraztak rá mielőtt egy szót is szólhatott volna. Mire a fickó összeesett, a boltban már mindenkinél fegyver volt. 50-es évek rákosista csengőfrász megvan? Próbálj meg ilyen államrendszert kiépíteni egy ilyen társadalomban. Én a nagy náci, ebben szeretnék hinni, de figyelembe vveszem a környező "kúltúrnépek" civilizációs vívmányait, és nem kérek a szines csürhéből.

bandiras2 2017.02.20. 07:01:38

@WanderingNerd: mert en azt szeretnem ha az en gyermekem feher emberek kozott none fel, es felesegul europai feher embert valasztana. europa feher lebensraum. en nem akarok afrikaba- azsiaba menni, es beazaporodni az ő nekik jutott lebensraumot, es csereben elvarom, hogy kitakarodjanak az enyembol, kulonben 200 ev mulva a feher ember eltunik. Minden tech vivmany a feher ember dicsosege, mikozben afrika es azsia egyes helyei meg mindig alig haladtak meg a kokorszakot. ugyanannyi idejuk volt. ember-ember, kutya-kutya.
a nemetjuhasz inteligens engedelmes munkakutya) a dalmata szep de hulye, a törpekutyak meg ideggörcsök.
mind kutya, de megis jol elkulonitheto fajtajegyeik vannak.
a feherember nem azonos a szinesekkel, ahogy a nemetjuhaszt se fogod iq- ban es munkabirasban helyettesiteni egy pincsivel.
rasszista vagyok na.

bandiras2 2017.02.20. 07:13:31

@bandiras2: a zsidok inteligenciaja se veletlen. evszazadok ota ontudatlanul eugenikus folyamatokat folytattak, a zsidok mindigis kiemelt fontossagunak taetottak fiaik tanitasat mert nem tudni hogy melyikbol lesz a megvalto. a leginteligemnsebb csinalta a legtobb penzt es gyereket. evszazadonkent 1/3 iq pontot nyertek. a feher embert a hideg europai kornyezet vette evolucios pres ala. aki lusta) es nem tud elore tervezni legalabb egy telre, az nem szaporodott. ekozben afrikaban csak fel kellett nyulni a bananert a fara, illetve leölni az oroszlant/rivalis torzset. ott az iq nem volt evolucios szempont, az agresszio es a testi ero viszont annal inkabb. most ezek fenyeben nezz ra afrikara. ok is emberek, de masik alfajta. mint a doberman es a nemetjuhasz. mi lesz akkor ha 200 nemetjuhasz koze minden egyes evben betelepitunk a kepzeletbeli kifutoba 20 tacskot? par generacio alatt megszunik a nemetjuhasz.

Void Bunkoid 2017.02.20. 08:19:11

@bandiras2: elnézéstkérek előre is, ha rondán érint a dolog.

A náci jellegű magyarországi magyar (vagy legyen bármilyen nemzetiségű) kommentekkel két okból nem tudok egyetérteni:

1. elvi őseid, az igazi nácik sajnos elkövették azt a hibát, hogy kissé nagyon átestek a ló túloldalára, és képesek voltak haláltáborba küldeni gyerekeket, meg olyan embereket, akiknek a mittoménmilyen ötvenedrangú távoli felmenője zsidó, cigány, néger, ír, akármilyen volt (csak nem "übermensch német faj"), ami nagyon igazságtalan, tekintve, hogy maguk a németek SEM egységes, homogén népség genetikailag.

2. nemtom tisztában vagy-e vele, de viccesen hat hogy itt lébenszraumozol meg meinkampfos lózungokat emlgetesz, de a legnagyobb valószínűséggel ha most 1944 lenne, téged is bevagoníroztak volna. Csak mert nem vagy német.

Na így imádd őket.

bandiras2 2017.02.20. 08:45:34

@Void Bunkoid: mint kisse fentebb kifejtettem, en inkabb az amerikai alkotmanyban hiszek, a fegyveres onvedelem jogaval az elen.
a nemeteket nem.imadom, de elismerem az eredmenyeiket. viszont nem nezek melle a tulkapasaiknak, es a kudarcaik.ak sem. adolf az egesz fajelmelet zagyvasagot rosszul rakta ossze) mikor europan belul kereste az alsobbrendu nepeket. sulyos szuklatokoruseg volt. meg az egyeb hulyesegei. viszont a magyarokat nem telepitette volna ki, ez csak haboru utani propaganda. ne haragudj telefonrol nem tudok linkeket turni, gep ele meg penteken kerulok leghamarabb. mindenesetre ha egy kicsit tovabb marad, akkor most sokkal.elorebb tartanank. a cseszlovak kollaboransok kiirtottak a zsidokat arrafele. a romanok szinten. ok nem nacik, mert nem maradt senki aki nacizhatna oket. magyarorszagon szazezrevel eltek tul a zsidok, boven maradtak jajvesekelni es nacizni a magyar nepet, jarpotlast kovetelni. igy lettunk mi a nacik. jegyezze meg mindenki a tanulsagot hogy ezt a hobat soha tobbe ne kovessuk el. most nem azt mondom hogy lojuk oket halomra, hanem tamogassuk izraelt emberanyaggal hogy legyem kivel.feltolteni a meghodotott teruleteket, es sorozhato fiatalokkal, akik.majd feken taetjak az arab csocseleket. eljenek a zsidok! izraelben! mindenki csak nyerne rajta. ok megkapnak a hon ahitott igeret foldjet, nekem me nem kene a parlamenti kozvetites alatt azt szamolni, hogy.vajon hanyuknak.jar alanyi jogon oda utlevel.

octy 2017.02.20. 13:28:19

@Macibb: Ez csak nálunk volt így.
Egyrészt az UK egy másik piac, mint látható, fényszóró mosóval van szerelve a 2105-ös kasztnis autó. Nálunk csak a 2107-en volt. Másrészt meg hazai piacra gyártottak mindent mindennel. 2105-ös kasztniban 1500-ös motor meg 2107-es hűtőmaszkos (és hátsó lámpás, lökhárítós) kasztniban 1300-as motor.
Sőt, az ikerfényszórós 2106 (újabbik 1500-ös) kasztniban is volt 1300-as motor.
Jöttek ilyenekkel ukránok Mo.-ra szép számmal a 90'-es években.

bandiras2 2017.02.20. 13:35:26

@WanderingNerd: pentekig nem kerulok geep ele mobilrol meg .agyon menyelmetlen kutatni linkelni. az elmult evtizedekben alig keszult nehany kutatas, altalaban a karrierjebe kerult az illetonek. a vilaghaboru idejebol vannak az amerikai hadsereg altal vegzett felmeresek, nem fogom most eloturni, nem egyszeru mert nem polkorrekt anyag.

bandiras2 2017.02.20. 16:52:08

@WanderingNerd: van az egyeni teljesitmeny, las amerikai elnok lett a moszlim csaladbol szarmazo negerbol, es azt teljesen hulye ember nem kapja meg, nem keveset kellett gondolom letennie az asztalra hogy elsusson odaig. viszont van egy masik pont is. a tomegek. az hogy te talalkoztal a tarsasag eu konform reszevel az nem jelenti azt hogy ok lennenek a tobbseg. nem. ok csak a kirakat. es az aranyok a kulonbozo nepek kozott eleg erosen elternek az ertekes epito ember/trash kategoriaban. a white trash letezik, es a feher ember legalja. de inkabb elek egy white trash telwp mellett mint egy ciganytelep mellett. gondolom erzed a kulonbseget. es a ciganyokat mar 500 eve probaljuk civilizalni, ezek meg most szakadnak a nyakunkba olyan mennyisegben hogy ellepnek minket. az a szerencsenk hogy olyan szar a gazdasagi helyzet, hogy eszuk be se jut nekik ittmaradni, mennek tartani a markukat mutti merkelnek az ingyen pízért. havi 1000 euro per fo. dolgozni nem hajlando mert az embercsempesz megigerte neki a tejjel mezzel folyo.kanaant, es a nemetek vannak olyan hulyek hogy meg is.adjak nekik. viszont mi lesz 20 ev mulva mikor a munkakepes nemetek elfogynak es nem lesz tobb píz? az lesz amit a csaladi.legendariumbol tanult. dw mar most is ez megy swedenben. unatkozik es el megy vadaszni. sajat fajtajat nem uti) de ott van az oshonos sbed birka, kovetkezmenyek nelkul meg lehet verni es kirabolni hiszen 14 eves, es ha a rendor nem hiszi el, akkor rasszista. van egy kep egy gyerek futoversenyrol. ket 12 eves forma szoke gyerek ezust es bronzermekkel, kozottuk egy a gyerekeknel ket es fel fejjel magasabb, ranezesre minimum 25 eves nigger aranyeremmel.
ez a jovo. a feher embert kihalasra iteltek a new yorki zsido kiralyok, akiknek meg a sajat nepuk tomeges irtasa sem problema. lasd ahogy a nemet gepek a masodik vh- ban rockefeller olom tetraetillel(uzemanyagadalek, a 150 oktanos repulobenzinhez az kell. mara mar van olommentes benzin is)
a nemet tankokat is amerikai molibdennel otvoztek hogy szivosabb, ellenallobb legyen az acel. a hadibeszallitasnal csak egy nagyobb biznisz van, ha.mindket oldalnak szallitasz. a zsido kiralyok leszartak a koncentracios taborok nepet, mar kidolgozott propagandajuk volt hogyan szedik meg magukat az aldozatok szenvedesen lasd a holokausztipart a filmdompingtol a karpotlasokig.
a feher emberrel.egy nagy baj van. emlekszik. megvan az elmult 5000 ev tortenelme? a negereknel a tortenelem addig tart amig a nagyfater el hogy elmondja amit latott. az arabok ebbol a szempontbol kicsit jobban allnak, de ideznem az alexandriai konyvtarat felgyujto mohamedan host: ha ezekben a konyvekben az van ami a koranban akkor feleslegesek, ha mas van bennuk, akkor veszelyesek. tuzre veluk. egy igaz hitu harcosnak a koranon kivul maximum az AK47 karbantartasi fuzetere van szuksege.
es.nekunk is olyan rovid az eszunk: elfeledjuk azt hogy.kinek koszonhetjuk a sok szart, majd az agymosas hatasara.meg meg is.koszonjuk nekik.
cion bolcseinek jegyzokonyvei
henry ford a nemzetkozi zsido
a 29 es vilagvallsag hattere 48 oras kotveny, es a tozsde elore kitervelt kifosztasa.
az amerikai dollar es a fed. miert kapott golyot kennedy(penzt mert nyomtatni, mikozben az rotschild monopplium)
nezz utana ezeknek, majd nezd meg kik allnak a bevandorlas eroltetese mogott.
youtube search: barbara lerner spectre elso talalat.
a betelepites az nem termeszetes, hanem egy elore kitervelt faji genocidum resze, a feher ember megsemmisitese bevandorlas altal.
a feketek kozott sok tehetseges zenesz van, de a becsi klasszikusoknak sose fognak meg csak a kozelebe se jutni. ahoz csak a feher emberek kozul is csak a legjobbak kepesek, pl martin o donell, hans zimmer, john williams...

lolligagger 2017.02.20. 20:40:21

"Szorakozo fiatalok" Innen inkabb reszeg randalirozo scumbag-eknek neznek ki. :)

A mecset is durva, kesobb ebbol lett egy Brexit. Londonban es mas nagy varosokban a feher UK szuletesuek mar kisebbsegben vannak. Ha nem akarnak eltunni akkor kenytelenek szembeszallni az iszlamizmussal. Reconquista
@mojoking77: Te mint liberalils, "nyitott" es "elfogado" ember szeretned megmondani hogy ki mit mondhat, mi? Figures.

lolligagger 2017.02.20. 20:53:13

@WanderingNerd: De, minden muzulman alapvetoen jihadista, mert ezt irja elo a Koran. Van aki csinalja (ez a kevesebb), a tobbi tamogatja (a tobbseg hallgatolagosan). Ennel a nem muzulman feketek is sokkal jobbak. A muzulman vallas egyben egy politikai rendszer, ezert veszelyes a fejlett nyugati demokraciakra. Nem kompatibilis a ketto.

lolligagger 2017.02.20. 21:01:04

@lolligagger: A magyarokat es mas feher kelet-europaiakat is joggal elkuldhetnek a britek a csaba ha azok nem kepesek ott beilleszkedni es elfogadni a jatekszabalyokat. Az angolul nem beszelo, a tarsadalom peremen tengodo, a helyiekkel nem erintkezo prolik, akik meg vannak arrol gyozodve hogy az angolok "lustak", nem akarnak dolgozni, mikozben szarert-hugyert vallalnak munkat es ezzel lenyomjak a bereket - na ezeket is ki fogjak takaritani hamarosan.

mojoking77 2017.02.22. 12:33:39

@lolligagger: Faraszto a hulyesegetek.
Gondolom a Szerintem szo jelentese nem igazan vilagos.
Oruljetek, hogy innen meg nem vagytok kitiltva, nyomjatok csak nyugodtan a demagog idiotasagaitokat, de kerlek ne zargass feleslegesen, nem erdekelsz .
Megkoszontem.
süti beállítások módosítása