A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2015.11.17. 10:18 Blackwaters

Januártól Oysterrel lehet Gatwickre utazni

gatwickairport2408a_1.jpgÖrülhetnek azok az utasok, akikről rendszeresen járnak Gatwickre, hogy repülővel utazzanak: 2016 januárjától nem kell külön jegyet venni, hanem elég lesz az Oyster kártyát használni.

A vasútügyi miniszter szerint ez a viktoriánus kor óta az egyik legnagyobb szabású modernizáció a vasúthálózatban. Egy normál egyirányú jegy a csúcsidőszakban £14 lesz, szemben a mostani £15.40. Boris Johnson úgy értékelte, a lépés jelentősen megkönnyíti és leegyszerűsíti az utazóközönség dolgát, hogy fizessen a transzferért. A technológiát bevezetik még a következő állomásokon is: Horley, Salfords, Earlswood, Redhill és Merstham.

Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés fejlesztés vasút repülőgép boris johnson oyster tfl 2016 London ekozbenlondonban Gatwick Eközbenlondonban Januártól Oysterrel lehet Gatwickre utazni


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr768068292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása