A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2017.02.07. 12:51 Blackwaters

Magyar biciklis nőt gázoltak halálra

cyclist1a.jpg30 éves magyar nő halt bele abba a gázolásba, ami Észak-Londonban történt tegnap hajnalban. A fiatal asszony nemrég házasodott össze szintén magyar férjével, akivel idénre tervezték mézesheteiket.

Egy kicsi fehér autót keresnek a rendőrök, miután a sofőrje cserbenhagyásos balesetet okozott. Az áldozat a 30 éves Szűcs Anita, aki a munkájából tartott hazafelé kerékpárjával hétfő hajnalban. A baleset a Bounces Roadnál történt, Edmontonban. Az ütközés ereje akkora volt, hogy felriadtak a közelben lakók, de csak Anitát találták, valamint a kettétört kerékpárját. A nő a kórházba szállítást követően meghalt. A rendőrség szerint az autó is komolyan megroncsolódhatott a balesetben. Anita az első biciklista idén, aki Londonban közlekedési balesetben hunyt el.

via: Standard

Szólj hozzá!

Címkék: magyar közlekedés halál baleset bicikli áldozat 2017 gázolás London ekozbenlondonban Eközbenlondonban


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr2612190792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása