A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2017.06.02. 09:25 Blackwaters

Magyar bébiszittert ítéltek börtönre

viktoriat0106ablack.jpgElítélték azt a magyar származású nőt, aki úgy megrázta a rábízott csecsemőt, hogy az belehalt sérüléseibe. A törvényszék most négy évet szabott ki az elkövetőre.

Az ügy 2014 nyarán történt, amikor a 34 éves T. Viktória egy tízhónapos csecsemő gondozását vállalta az észak-londoni Haringeyben. Ám 30 perccel a szülők távozása után a baba sérüléseket szenvedett, a babysitter pedig kétségbeesetten rohant az utcára segítségért. Bár kórházba szállították a sérült gyereket, két nappal később elhunyt. A Budapesten született elkövető a bíróságon azzal védekezett, hogy csak játszott (lovacskázott) a rábízott Joshua Paul-al, akinek súlyos születési rendellenességei voltak. A bíró azonban úgy ítélte meg, hogy felelősségteljes döntést hozott, amikor vállalta a beteg gyerek felügyeletét. A nő nem volt képzett babysitter, nem tudott megfelelően bánni a kisdeddel. A boncolás vérömlenyeket talált a csecsemő koponyájában, ütésnyomokat a hátán. Mivel a nő nem tudott érdemi magyarázatot adni tettére, az Old Bailey négy év börtönre ítélte gyilkosság miatt.

via: Standard

1 komment

Címkék: család magyar erőszak nők 2014 bűnügy babysitter London ekozbenlondonban haringey Eközbenlondonban Old Bailey


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr1912558907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Etniez 2017.10.15. 14:53:19

Szülők nem felelősek azért, mert képzetlen embernek adták gondozásba a beteg csecsemőjüket?
süti beállítások módosítása