A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2017.06.04. 01:27 Blackwaters

TERRORTÁMADÁS A LONDON BRIDGE-NÉL

34b63a91-74da-4973-8af5-fe64ccab8a65.jpgFurgon rohant a hídon átkelő gyalogosokba. Nem sokkal ezután késelés történt a Borough Marketnál. Eddig hét halottról tudni.

Szándékos támadások sorozata történt késő este London belvárosában. A London Bridge-nél 80 km-es sebességgel rohant bele gyalogosokba egy furgon. Hét halott már biztosan van, de sok a sérült is. A hídtól nem messze lévő Borough Marketnál tömeges késelésről szólnak a hírek. Egy szemtanú 20 centis késsel látott egy embert, többször, hidegvérrel szúrkálta áldozatait. A Vauxhallnál is történt incidens, de ez nincs összefüggésben a terrorakcióval. Lövések hangjait lehetett hallani, a rendőrség lezárta a hidat és a London Bridge állomást. A környéken lakó ismerősünk elmondása szerint óriási a készültség, rendőrségi helikoptert és kutyás rendőröket lehetett látni. A támadókat, szám szerint hármat, a helyszínen agyonlőtték. Theresa Mayt folyamatosan informálják a fejleményekről, a Facebook aktiválta a Safety check gombot.

Kép: BBC, PA

1 komment

Címkék: rendőrség terror merénylet met terrortámadás 2017 rendkívüli London Vauxhall ekozbenlondonban Borough Market Theresa May London Bridge


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr7212562353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

E.Katolnai 2017.06.04. 06:24:45

Mindaddig, míg vezető ny-európai politikusok nem hajlandóak kimondani, h baj van a mohamedán vallással és nem követelik a mohamedán vezetőktől az erőszakos dzsihád nyilvános elítélését, addig semmi nem fog változni.
A mohamedán vezetők sajnálkoznak, elítélik a terrorista támadást, de egy sem soha nem mondta ki az erőszakos dzsihád doktrínájának elítélését. Nincs nem létezik fatwah amely az erőszakos dzsihádot vagy a gyilkosságra, gyűlöletre felszólító korán verseket elítélné és a velejéig romlott libsi média soha sehol nem szólított fel egy mohamedán vezetőt sem ilyesmire. Helyette undorító módon csupa olyan kérdéseket tesznek fel az interjúkban, ami kellemes és könnyen megválaszolható a mohamedán pap által. Alulképzett buta média-szajhák, akik közül egy sem olvasta a koránt vagy a hádiszokat hízelegnek a minden hájjal megkent, aljas mohamedánoknak és eszük ágában sincs sarokba szorítani őket. Amíg ez így megy, ezt fogják kapni, lehet csúnya dolog ilyet kimondani, de ezt érdemlik.
süti beállítások módosítása