A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2017.06.07. 15:23 Blackwaters

Nyolcra nőtt a halálos áldozatok száma

xavier_thomas.jpgA hétvégi terrortámadás elhunytjainak száma nyolc főre nőtt, miután megtalálták a Temzében a francia Xavier Thomas holttestét. Azonban ez a szám még tovább nőhet, mivel sok súlyos sérültet ápolnak a kórházakban. 

A 45 éves férfi akkor zuhanhatott a folyóba, amikor a terroristák végighajtottak egy fehér furgonnal a hídon. Két másik francia, Alexandre Pigeard és Sebastian Belanger is meghalt a támadásban, továbbá két ausztrál, Kirsty Boden és az alig 18 éves Sara Zelenak (képen).

sara_zelenak.jpg

Korábban már közölték a hatóságok, hogy egy kanadai állampolgár, Chrissy Archibald és egy londoni származású férfi James McMullan is az áldozatok között van. Közben a rendőrség azonosította az elkövetőket. A három férfi, név szerint Khuram Butt, Rachid Redouane és Youssef Zaghba (ld. képen) a kelet-londoni Barkingban élt. Butt Pakisztánban született, Redouane marokkói-líbiai hátterű családból jött, Zaghba pedig marokkói-olasz gyökerekkel bírt.

londonbridgeattackers.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: halál rendőrség terror bűnügy áldozat terrortámadás 2017 London Temze Eközbenlondonban London Bridge


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr6212574797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása