A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2017.09.01. 08:34 Blackwaters

Szeptember 4-től látogatható a postavasút

mailrailpostal2807p.jpgBeüzemelése után 90 évvel először lesz látogatható a nagyközönség számára a Royal Mail földalatti vasútja. A brit posta 15 éve nem használja a vonalat, ami Paddingtont kötötte össze Whitechapellel.

Turistalátványosság lett az egykori munkahelyből, miután átalakították azt egy nyolcéves projekt keretében. A szűk alagútban közlekedő szerelvényeken egykor csomagok és levelek millió futottak keresztül, hogy a központi postáról eljussanak a helyi elosztókba. A Mount Pleasantnél kezdődő utazáson a látogatók audiovizuális kiállítás keretében ismerhetik meg a postavasút múltját, hogy miként működött a Blitz idején, majd a ma már személyszállításra átalakított szerelvényeken végigmehetnek az alagutakon, áthaladva régi, már nem használt állomásokon is. A 20 perces időutazást az eredeti állapotban megmaradt helyszínek és gépek teszik még élethűbbé. A belépő £14.5 lesz felnőtteknek, diákoknak és gyermekeknek olcsóbb.

The Postal Museum Opening July 2017 from The Postal Museum on Vimeo.

Szólj hozzá!

Címkék: kiállítás múzeum vasút 2017 London Royal Mail ekozbenlondonban Eközbenlondonban


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr1612696629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása