A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2021.03.20. 07:07 Blackwaters

Boris Johnson is megkapta az első adag vakcinát

A brit miniszterelnököt is beoltották az AstraZeneca vakcinájával március 19-én este, a St. Thomas' Hospitalban. Az 56 éves Boris Johnsonnal együtt ezen a napon 676 ezren kaptak koronavírus elleni oltást, ezzel összesen már több mint 26 milliónyian kaptak legalább egy dózist a 67 milliós szigetországban. A miniszterelnök elmondta, hogy semmit nem érzett, gyorsan ment az egész, ajánlja mindenkinek, hogy oltassa be magát. Az Egyesült Királyságban a fiatalok körében magas az oltásszkepticizmus, az UCL felmérése szerint a 13-20 évesek harmada bizonytalan, hogy beadassa-e magának a vakcinát.

Szólj hozzá!

Címkék: vakcina oltás egyesült királyság boris johnson 2021 AstraZeneca ekozbenlondonban Eközbenlondonban koronavírus Covid-19


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr616471080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása