A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2022.11.05. 16:00 Blackwaters

Ezrek tüntettek Londonban általános választást követelve

london-protest-general-election.jpegA rekordinfláció miatt brutális áremelkedés van, ami leginkább a szegényeket sújtja. Új kormányt szeretnének.
Az Embankmenttől a Trafalgar térig vonult a tömeg azon a demonstráción, amit a People's Assembly és a Just Stop Oil nevű csoport szervezett meg, de amihez szakszervezetek és helyi közösségek is csatlakoztak. A tiltakozók azért vonultak utcára, mert elégedetlenek a folyton változó konzervatív kormányok politikájával, továbbá a romló gazdasági helyzettel, a magas inflációval, ami miatt a megélhetési költségek rendkívül megemelkedtek. A problémák főként az alacsony keresetűeket sújtják, de a középosztály tagjai is megszenvedik az emelkedő élelmiszerárakat, továbbá az energiaárak megugrását. A jelenlegi kormány intézkedései szerintük elégtelenek, ezért azonnali választásokra van szükség. A tömegben az egykori munkáspárti vezér, Jeremy Corbyn is feltűnt. A felvonulást masszív rendőri készültség közepette tartották.

2 komment

Címkék: politika választás kormány london emberek tüntetés munkáspárt rezsi 2022 konzervatívok ekozbenlondonban Eközbenlondonban


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr7417971010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Etniez 2022.11.05. 20:39:13

Inkább a Brexit okozta károkkal van baja az embereknek, ezt pedig a toryk okozzák..

DFK 2022.11.06. 06:46:02

Pedig én eddig azt hallottam, hogy Londonban kolbászból van a kerítés is, ott van a földi paradicsom.
süti beállítások módosítása