A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2017.05.28. 08:48 Blackwaters

Újabb rekordok az ingatlanpiacon

2963577_8325a750.jpgBár a Brexitszavazás után úgy tűnt, kidurran az ingatlanlufi és megkezdődik az árak csökkenése, mégis most az látszik, hogy folytatódik az áremelkedés és mindenki ingatlant akar venni.

A brit ingatlanok átlagára idén elérte a £313.000-ot, ami 1%-kal magasabb a tavalyinál. Londonban az összeg ennek duplája, £636,000 körül van. Bár a fővárosban látszólag megállt az árak növekedése, ez valójában csak a legdrágább, milliós ingatlanokat érinti, ahol valóban visszaesés tapasztalható (pl. Chelsea-ben, Kensingtonban és Camdenben). Az olcsóbb és közepes árszintű ingatlanok iránt töretlen a kereslet és ez felfelé húzza az átlagárat is. A főváros mellett népszerű még az agglomeráció, továbbá Cambridge és Birmingham környéke is, utóbbi esetén 5%-os áremelkedés volt tapasztalható az elmúlt évben. Ugyanakkor elemzők jelzik, hogy lassul a növekedés üteme, korábban ugyanis 8-10%-os volt a bővülés, szemben a mostani 1-2%-kal.

Szólj hozzá!

Címkék: ingatlan ház lakás rekord áremelkedés 2017 ingatlanárak lakásár ingatlanlufi London ekozbenlondonban Eközbenlondonban


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr8812452661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása