A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2017.10.07. 09:15 Blackwaters

Ezek a legzajosabb londoni kerületek

woman-laying-awake-in-bed.jpg142 ezer bejelentés érkezett tavaly az önkormányzatokhoz hangoskodó lakók miatt, ezek több mint harmada házibulik miatt történt. Görgessen tovább, hogy megtudja, hova érdemes költöznie és hova nem, ha nyugalmat akar.

A SellHouseFast.uk kérésére a londoni önkormányzatok kiadták adataikat arról, hogy 2016-ban hány bejelentést kaptak hangoskodó lakók miatt. Westminster kivételével valamennyi kerület válaszolt a kérdésre. Az ötödik leghangosabb a nyugat-londoni Hammersmith és Fulham (3257 panasz), a negyedik Islington (4426 panasz), a harmadik Kensington és Chelsea (4635 panasz), a második pedig az észak-londoni Haringey (5515 panasz) lett. A brit főváros bulinegyede azonban vitathatatlanul a főleg bevándorlók lakta keleti városrész, Newham (5935 panasz), az egyik legsokszínűbb kerület, ahol a lakók több mint negyede 25 éves vagy annál fiatalabb.

londonpartyboroughs1a.jpg

Aki nyugalomra vágyik, azt gondolhatná, hogy elég csak külső kerületbe költöznie, de itt is nagy a szórás, vannak ugyanis helyek, amik zajosabbak, mint a belváros egyes részei (ld. Enfield vagy Hillingdon). Ugyanakkor több esély van csendre és nyugalomra, különösen Havering, Harrow, Bexley, Brent and Lewisham városrészekben. A legkevesebb bejelentés azonban - meglepő módon - a Cityben történt, összesen 128, azonban a teljes képhez hozzátartozik, hogy itt a legkevesebb a lakóépület, főleg irodaházak és boltok sorakoznak benne.

Szólj hozzá!

Címkék: statisztika lakás zaj házibuli 2016 londoni London ekozbenlondonban lakossága haringey Eközbenlondonban Kensington Islington Newham


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr612897294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása