Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2018.07.20. 09:15 Blackwaters

Terjed a szifilisz és a tripper Angliában

condoms-spermicide-more-effective-2-1511962719.jpgMintegy 20%-kal több beteget regisztráltak szexuális úton terjedő betegségekkel tavaly 2016-hoz képest. Ez jelentős különbség. Csökken ugyanakkor a HPV-vel fertőzött betegek száma.

Több mint 7 ezer szifiliszes és mintegy 46 ezer gonorrhoea beteget jelentettek az egészségügyi szolgálatok 2017-ben. Ez 20-22%-os emelkedés a 2016-ban regisztrált esetekhez képest. A leginkább érintett korosztály a 16-24 év közötti, elsősorban nem monogám életet élő, főként biszexuális és homoszexuális férfiak csoportja. A leggyakoribb szexuális úton terjedő betegség még mindig a klamídia, amely mintegy 200 ezer embert fertőzött meg tavaly a Public Health England szerint. A tripper terjedése különösen aggasztja a szakembereket, mert egyre nehezebb kezelni ezt a fajta betegséget. Idén megjelent egy brit férfin az ún. szuper gonorrhoea, amely már nem reagált a hagyományos antibiotikumokra. Közben a genitális csomók és szemölcsök száma csökken, ami köszönhető annak is, hogy a 11-12 éves lányok ingyen megkapják a HPV elleni vakcinát. 2018 óta a 45 év alatti homoszexuális férfiak is hozzáférhetnek a vakcinához.

Szólj hozzá!

Címkék: anglia szex betegség kórház egészségügy megelőzés tripper 2017 szifilisz 2016 2018 London gonorrhoea ekozbenlondonban HPV Eközbenlondonban


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr9614026816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása