A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2014.04.09. 19:12 Blackwaters

Anonim kutatás készül az angliai magyarokról

A Magyar Tudományos Akadémia Társadalomtudományi Kutatóközpont Kisebbségkutató Intézet a Menjek/Maradjak dokumentumfilm-sorozat alkotóival, a SpeakEasy Projecttel társulva készít kutatást a Londonban és Angliában élő, valamint ott dolgozó magyarokról. A kutatás szorosan kapcsolódik ahhoz az erőfeszítéshez, amellyel a sorozat alkotói az új mobilitás helyzetére és körülményeire igyekszenek felhívni a figyelmet, és törekszenek, hogy minél szélesebb területen szolgáltassanak vitaalapot a témáról szóló árnyaltabb társadalmi diskurzushoz.

A 15 kérdésből álló online kérdőív kitöltése legfeljebb 10 percet vesz igénybe és anonim módon mér fontos mutatókat az Angliában élők, dolgozók, kivándorlást és hazatérést fontolgatók körében. Az adatfelvétel május végéig tart, az online kérdőív a következő linken érhető el:

A kutatás eredményeit a Menjek/Maradjak londoni epizódjának júniusi bemutatójával egyidőben publikálják majd. A kitöltők körében retúr London-Budapest-London repülőjegyet sorsolnak ki.

A KÉRDŐÍV ITT ÉRHETŐ EL

Szólj hozzá!

Címkék: anglia kutatás magyarság kérdőív kivándorlás emigráció London MTA MTA-kutatás az angliai magyarokról


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr926002422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása