A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2014.09.05. 01:08 Blackwaters

82 éves nőt fejeztek le

_77384258_77384257.jpgCsütörtökön délután a főként bevándorlók lakta észak-londoni Edmontont megszállták a rendőrök. Egy 25 éves ámokfutót üldöztek, majd tartóztattak le, miután az lefejezte Palmira Silva nevű idős áldozatát. A szomszédokat, akik látták az elkövetőt, a rendőrök kiterelték a lakásaikból, hogy biztonságos helyre menekítsék őket. A támadót ártalmatlanították, de a az akció közben megsérült, így kórházban ápolják, állandó őrizet mellett.

Még nem tudni, az áldozat ismerte-e korábbról a gyilkosát, mint ahogy azt sem, mi volt az indíték, de azt biztosan állították a nyomozók, hogy nem terrorcselekmény történt. Jelenleg magas fokú terrorkészültség van a brit fővárosban, miután kiderült, a véres harcok közepette terjeszkedő Iszlám Állam (IS) kötelékei közt több brit állampolgár is harcol. Köztük van a Jihadi John néven elhíresült, kelet-londoni akcentusban beszélő katona, aki megjelent és beszélt a nemrég a világhálóra feltöltött videókon, amiken amerikai újságírókat fejeznek le nyilvánosan.

Szólj hozzá!

Címkék: rendőrség terror bevándorlók gyilkosság bűnügy London ekozbenlondonban eközbenlondonban 82 éves nőt fejeztek le


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr476671175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása