A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2015.11.10. 18:53 Blackwaters

Halálra késeltek egy fiatalt, miután összevesztek az ételen

r2.jpgAz eset hétfő este történt, nem messze a West Ruislip metróállomástól. A 18 éves áldozat vitába keveredett a helyi TESCO mellett egy 20 év körüli emberrel, állítólag egy ételen vesztek össze. Az idei késes gyilkosságoknak ő a 13. halottja.

Szemtanúk szerint a fiatalember, akit Alfie-ként ismernek, egy csip-csup ügy miatt keveredett vitába a nálánál pár évvel idősebb gyilkossal, aki egy étel miatt támadt rá. A 18 éves Alfie ugyan megpróbált elmenni a helyszínről, kerülve a további konfliktust, de a támadó utánasietett és egy görbe tőrrel mellkason szúrta a másikat. A fiú az állomástól nem messze, egy postaládának dőlve vérzett el, hiába kapott azonnali segítséget. Az eset délután, a csúcsidőszakban történt Nyugat-Londonban. A gyilkossággal összefüggésben később letartóztattak egy férfit. Alfie az idei évben a 13. olyan fiatal, akivel késsel számolnak le a fővárosban, bár nemrég megszigorodtak a kés hordásának szabályai. Ezzel 2010 óta ismét magas szintre ugrott a meggyilkolt tinédzserek száma.

via Standard

Szólj hozzá!

Címkék: halál erőszak gyilkosság fiatalok késelés bűnügy London TESCO ekozbenlondonban Eközbenlondonban Halálra késeltek egy tinédzsert egy étel miatt


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr398068366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása