A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2016.06.13. 19:43 Blackwaters

Megnyílt az első nudista étterem

bunyadi.jpgBunyadi névre hallgat az első londoni nudistaétterem, amely Shoreditchban nyílt alig egy hete. A természetességre nagy hangsúlyt helyező kezdeményezés különlegessége mégsem csupán az, hogy meztelenül lehet étkezni.

Hónapok óta lehetett már róla tudni, sőt, asztalt foglalni a június 11-én megnyílt helyre, ahol jelenleg közel 50 ezer (!) ember van várólistán. Az étterem egyelőre csak 3 hónapra nyílt meg 42 asztallal. A vendégek választhatnak a ruhás rész között, ahol nem kell levetkőzni és a nudista rész között, ahova viszont ádámkosztümben tudnak belépni, miután egy fülkében megszabadultak ruháiktól, valamint kikapcsolták és eltették mobiltelefonjaikat. Merthogy fényképezni, videót készíteni szigorúan tilos a bambuszfalakkal diszkréten elkerített asztaloknál. A menü organikus, vegyszer- és ízesítőmentes ételkülönlegességeket tartalmaz vegán és nem vegán ételekkel, de nyershúst is felszolgálnak, aki azt kéri a vendég. Egy ötfogásos ára 69 font, ami nem kevés, mégis a túljelentkezés azt jelzi, a vendégeknek megér ennyit egy kellemes esti vacsora meztelenül.

the-bunyadi-londons-naked-restaurant.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: üzlet étel étterem nudista 2016 London ekozbenlondonban Shoreditch Eközbenlondonban bunyadi


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr378797662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása