A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2013.12.13. 09:39 Blackwaters

Személyesen találkozhat Stallonéval

sylvester-stallone-el-post-que-se-merece-taringa-689951.jpgAlighanem mindenki ismeri Sly-t, mint John Rambót vagy Rocky Balboát, vagy mint a legutóbbi filmjeinek, a Feláldozhatók vezetőjének, Barney Rossnak a figuráját. A színész-rendező-producer, aki hallgatag, de ütős szerepekkel lopta be magát sokak szívébe, most szeretné, ha más oldalát is megismerné a közönség: a sztorizós, beszélgetős, vicces felét. Ebből az apropóból London belvárosában, egy patinás épületben, a Westminster Hallban beszélgetést szerveznek, amire bárki elmehet, ha bírja pénztárcával. Íme a részletek:

HELYSZÍN: Westminster Central Hall

IDŐPONT: 2014. január 11. 19.30 

JEGYEK: www.seatlive.com

Szólj hozzá!

Címkék: közönség london beszélgetés rocky rambo találkozó 2014 stallone sly expendables feláldozhatók westminster central hall találkozzon stallonéval


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr985689336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása