A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2022.12.12. 12:30 Blackwaters

Megjött a tél Angliába, hó borítja Londont

winter-weather-dec-12th-2022.jpgKeddig sárga riasztás van érvényben a brit fővárosban, amelyet megbénított a hirtelen jött havazás.

Hideg és hó érkezett egyszerre Angliába, ez pedig káoszt okozott a közlekedésben. Számos repülőjáratot töröltek a nagyobb reptereken, mert se leszállni, se felszállni nem tudtak a gépek a sűrű ködben és hóesésben. Csak Heathrown mintegy 90 járat törlésére került sor. Hosszú kocsisorok várakoznak az utakon is, lassú az előrejutás a még hóval borított szakaszokon, ill. balesetek is lassítják a közlekedést. Londont is ellepte a hó, van, ahol több mint 10 centi hullott. A lakosok ki is használták ezt, sokan szánkókkal és sílécekkel mentek a nagyobb parkokba, hogy élvezzék a telet, vagy hogy hóembert építsenek. Ha csapadék nem is lesz végig a héten, a hideg egyelőre marad. Akár mínusz 5 fokok is lehetnek, a hét vége felé pedig újabb hóesésre van kilátás.

Szólj hozzá!

Címkék: időjárás baleset tél hideg 2022 London Anglia Heathrow ekozbenlondonban Eközbenlondonban


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr7118000382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása