A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2017.07.07. 08:39 Blackwaters

Nézze meg a Google új központjának látványterveit!

google6.jpg2018-ban kezdik építeni a King's Cross állomás mellett a Google új 92 ezer négyzetméteres irodáját. Konditerem, masszázsszobák, kávézók és uszoda várja benne a felfrissülni vágyó Google-dolgozókat. Alighanem azonban a tetőkertje lesz a legnagyobb attrakció.

google1.jpgMintha a Shard felhőkarcolót a földre fektetnék,olyan hosszú és széles lesz a Google új irodaháza, amely 7000 embernek ad majd munkahelyet.

google2.jpgAz épületegyüttest a Bjarke Ingels Group and Heatherwick Studios jegyzi, amely közreműködött már a 2012-es olimpia építkezésein is.

google3.jpgA 11 emeletes, sétálóutcákkal és kertekkel díszített központ költségei nem ismertek, az Architect's Journal szerint a végösszeg meghaladhatja az 1 milliárd fontot.

google4.jpgÉrdekesség, hogy míg közel 700 biciklitároló hely lesz kialakítva benne, addig autóparkoló csak alig pár darab.

google5.jpgA tetejére a kert mellett napelemrendszert telepítenek, amelynek kapacitása mintegy 20 megawatt lesz összesen.

képek: HayesDavidson 

Szólj hozzá!

Címkék: üzlet bicikli építészet épület számítástechnika 2018 Google London IT ekozbenlondonban Eközbenlondonban Kings Cross


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr2712642353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása