A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2014.08.28. 11:11 Blackwaters

Kiakadtak a britek az 1400 abuzált gyerek miatt

A pedofília és nemi erőszak az utóbbi időben érzékeny téma a briteknél. Egymást érik a botrányok, ex-BBC dolgozókat, tanárokat, szociális dolgozókat lepleznek le, akik a 70-es, 80-as és 90-es években fiatalkorúakkal erőszakoskodtak, fajtalankodtak vagy róluk készült pornográf felvételeket gyűjtöttek, tároltak, megosztottak.

A dél-yorkshire-i Rotherham eddig nem került fel a szégyentérképre. De mint kiderült, ott egészen mostanáig üzemszerűen folyt gyerekek verése, megrontása és tönkretétele. Sokukat droggal kényszerítettek arra, hogy résztvegyenek a megaláztatásukban. Külön pikantériája a történetnek, hogy a zömében pakisztáni származású erőszaktevők viselt dolgairól tudott a helyi hatóság és gyermekvédelem, mégse csinált semmit. Féltek ugyanis attól, hogyha leleplezik az idegen bűnbandát, egyszerűen rájuksütik a rasszista bélyeget.

Az illetékes miniszter most átfogó vizsgálatot követel, hogy a jövőben ne fordulhasson elő hasonló eset.

Szólj hozzá!

Címkék: pedofília nemzetiség nemi erőszak nagy-britannia rotherham ekozbenlondonban Eközbenlondonban


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr956644095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása