A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2015.12.30. 22:11 Blackwaters

Frank meghozta az évtized áradását - képekkel

dumfries2.jpgA mentőalakulatok kétségbeesetten küzdenek a Frank nevű vihar okozta pusztítás megfékezésén: otthonok tucatjaiból evakuálják a lakókat, miközben áramkimaradások keserítik meg egész Nagy-Britannia életét.

Nemcsak Skóciában, de Lancashire-ben, Yorkshire-ben és Cumbriában is óriási károkat okoz Frank, a vihar, amelyet a meteorológusok az El Nino jelenségnek tulajdonítanak. A legrosszabb a helyzet Dumfries, Moffat, Carsphairn, valamint Hawick és York városában. Volt olyan hely, ahol 24 óra alatt 100 milliméter csapadék hullott.

dumfries.jpg

Utcakép Dumfriesben

a93_ut.jpg

Az A93-as út

cumbria.jpg

Cumbria

inverclyde.jpg

Inverclyde

tadcaster.jpg

Tadcaster

yrok.jpg

York

weston-super-mare.jpg

Weston-Super-Mare

Észak-Írországban is utakat öntött el a víz, sok helyen áramkimaradás van. Az előrejelzések szerint folytatódik a viharos, esős időjárás, mintegy 31 helyre adtak ki árvízi figyelmeztetést.

2 komment

Címkék: anglia katasztrófa időjárás vihar skócia pusztítás árvíz áradás áramkimaradás 2015 londoni Yorkshire Cumbria Frank eközbenlondonban


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr398213616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pukancs 2016.01.01. 13:16:25

nem hinném hogy túlzottan megrogyanna a gazdaságuk

E.Katolnai 2016.01.01. 13:52:21

Az angolok nagy többsége nem hisz a globális felmelegedés és az ember által kibocsájtott széngázok (és más mérgek) egymást befolyásoló viszonyában.
Ha el megy a viz feltakaritanak, megrázzák magukat, mint bolháskutya eső után: semmi probléma!
süti beállítások módosítása