A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2016.05.14. 08:12 Blackwaters

Hová menjünk, ha ránktör a szükség? Íme a buditérkép!

20080922-toilet_1715728a.jpgAlighanem mindenkivel előfodult már Londonban, hogy gyorsan WC-re volt szüksége. Ilyenkor felmerül, hogy hova tud gyorsan elvonulni? Nos, a helyi közlekedési vállalat ezen kíván segíteni egy speciális térképpel.

picture-88.pngA helyi közlekedési vállalat, a TfL térképen mutatja meg, hol, melyik állomásokon van lehetőség arra, hogy találjunk WC-t. Persze adódik a kérdés, hogy ezek a mellékhelyiségek ingyenesek-e. Van, amelyik igen, de amit nem a közlekedési vállalat üzemeltet, az nem az. Ezeket a térkép pontosan jelöli, csakúgy mint azt, hogy a toalett az állomáson belül avagy kívül található. Mert ami azon belül, azt csak az veheti igénybe, akinek van bérlete vagy érvényes jegye. Mindenesetre hasznos ez a kis atlasz akár kezdő, akár haladó londoniaknak. A térkép jelmagyarázatokkal együtt nagyban letölhető ITT. Aki pedig kíváncsi a főváros összes ezirányú lehetőségére, nos, annak a Nagy Buditérképet tudjuk ajánlani, ami EZEN a linken tekinthető meg.

via: Standard

 

Szólj hozzá!

Címkék: térkép metró egészségügy wc budi toalett tfl 2016 wc-papír London ekozbenlondonban Eközbenlondonban közleke buditérkép


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr948712804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása