A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2016.06.30. 07:26 Westminster

Brexit után Londonban: Tüntetések és xenofóbia

trafalgar-square-brexit.jpg

Miközben az EU vezetői azon vitáznak Brüsszelben, milyen jogok illetnék és nem illetnék meg az Egyesült Királyságot a kiválás után, aközben Londonban tüntetéseket és újabb szavazást szerveznek a bennmaradást támogatók. Megugrott azonban a gyűlölet vezérelte bűncselekmények száma is: a fő ellenségnek az egyik legnagyobb számú kisebbséget, a lengyeleket tartják.

brexitmap.jpgAlaposan megváltozott a közhangulat a Brexit-szavazás óta eltelt egy hétben Londonban. Mivel a város 60%-ban a bennmaradást támogatta (sárgával jelölt kerületekben a bennmaradáspártiak nyertek, a kékben az elszakadás hívei), leszámítva néhány külső kerületet, ahol a kilépéspártiak diadalmaskodtak (mint Dagenham), sokan érzik úgy, igazságtalan szavazás történt és ennek nem félnek hangot is adni. Kedden tömegtüntetést szerveztek a Trafalgar térre, amire 50 ezren jelezték részvételi szándékukat. Bár végül leállították a rendezvényt a szervezők, mivel nem tudták volna ennyi ember biztonságát garantálni, épp ezért, vagy ennek ellenére 1500 fő ott volt a téren és tüntetett. Kifejezték óhajukat arról, hogy az EU-ban maradnának, továbbá hogy London és vele együtt az egész ország továbbra is otthona legyen minden érkezőnek. Jelenleg mintegy 3 millió olyan ember él az Egyesült Királyságban, aki az EU többi tagállamából érkezett és 1,2 millió brit él Európa többi részén. A szervezők most új tüntetésben gondolkodnak: szombatra várják a tiltakozni vágyókat, akik közül eddig 32 ezren jelentkeztek be.

f-brexitmess-b-20160629.jpg

Azonban nagy a megosztottság a társadalomban, hiszen a szavazók másik része elégedett az eredménnyel. Sőt, egyesek jogot formálnak arra, hogy kihasználva a referendum eredményét, személyesen is kifejezzék nemtetszésüket a betelepült európaiakkal szemben. Pár nappal ezelőtt a Hammersmithben található Lengyel Kulturális Intézet ellen támadtak ismeretlenek és összefirkálták a bejáratát gyűlölködő kifejezésekkel. De sok helyen jelentek meg plakátok a lenti képen látható felirattal: "Ki az EU-ból, elég a lengyel csőcselékből!" Volt, akinek a kocsiját karcolták össze, másnak az utcán szóltak be. Főleg lengyel származásúak a xenofób megnyilvánulások célpontjai, hisz ők alkotják az egyik legnépesebb kisebbséget az indiaiak után (becslések szerint 800 ezer és 1 millió közötti a létszámuk az országban és minden 7. a fővárosban él). De az idegengyűlöletnek lassan más nációk tagjai is célpontjaivá válnak. A MET adatai szerint mintegy 57%-kal ugrott meg a xenofób bűncselekmények száma az országban a Brexit-szavazás óta. Vezető politikusok, beleértve az új polgármestert, Sadiq Khant, ugyanakkor mélyen elítélték ezeket a bűncselekményeket és biztosították a londoniakat, hogy megvédik őket az ilyen és ehhez hasonló atrocitásoktól.

polish_1_fin.jpg

73 komment

Címkék: politika tömeg eu tüntetés xenofóbia bűnügy referendum lengyelek 2016 London ekozbenlondonban sadiq khan Eközbenlondonban Brexit


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr158855482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.06.30. 07:46:42

"igazságtalan szavazás történt"

Ha a liberálisok alulmaradnak, az igazságtalanság. Ha nagyon alulmaradnak, az diktatúra.

bloglegelő 2016.06.30. 22:22:34

kamuzás, kilóra

se vége. se hossza a "káoszhíreknek" a népszavazás óta

bloglegelő 2016.06.30. 22:38:33

ja, és ha a bentmaradók nyernek 52-48-ra, és a brexitesek szervezkednek az újraszavazásért, az ügye a "demokrácia semmibevétele", igaz ?

na erre a cinizmusra érezhettek rá a britek, amikor - a számukra is nyilvánvaló nehézségekkel járó - kilépés mellett tették le mégis a voksukat.

így legalább fogy egy kicsit a levegő lilnáci széplelkek körül

zozilla 2016.06.30. 22:40:47

@bloglegelő:
Sajnos ez nem káoszhír..

bloglegelő 2016.06.30. 22:49:16

@zozilla: micsoda ? az, hogy felizgult skinheadek most a faszukat verik ?

ne röhögtess

fideszes Bróker kormány 2016.07.01. 00:02:59

Az angolok már meg is valósítják Lopbán diktátor uszításait: nem kérnek a kelet-európai migránsokból, akik

- nem képesek integrálódni az angol társadalomba, paralell társadalomban élnek
- csak elveszik az angolok munkáját

Ezeknek kívül tágasabb, mehetnek vissza a hazájukba, úgysincs ott háború, nem kell tehát semmi elől se menekülniük.

A nyomorult életüket meg oldják meg helyben a nemzeti nagyonfasza magyarországukban vagy a még annál is nagyonfaszábban éhező bulgáriájukban, íugyis egész nap azt harsogják, hogy az ő putyini rendszerük a világ legsikersebb rendszere.

steery 2016.07.01. 00:05:29

Várható volt, hogy ez lesz. Nagy-Britannia vagy száz éve fokozatosan, szépen, lassan csúszik lefelé. Egyre kisebb a területe, a hatalma, már a pénzügyi befolyása is, közben csurig vannak idegenekkel, akiket odabolondítottak, most meg próbálnak tőlük megszabadulni. Ez természetes önvédelmi reakció egy olyan társadalomtól, ami vesztét érzi. Várható, hogy a következő években csak romlani fog náluk a helyzet, bármit ígérjenek is a töketlen politikusaik. Végül már csak diktatúrával tudják majd fönntartani a "demokráciájukat".

2016.07.01. 00:47:38

Majd az indiánok, azok helyreállítják a régi tündöklést.

Janos Mohacsi 2016.07.01. 01:18:29

London mar reg elfeketedett volna kelet-europaiak es del-europaiak(oket P.I.G.S. orszagoknak hivjak-a sok segelyfelveteluk miatt)nelkul

Billy Pilgrim 2016.07.01. 01:40:45

@bloglegelő: Neked hihetetlen a feltételezés, ezért biztos kamu az egész? Nem körülötted meg a világról alkotott véleményed körül forog az Univerzum, cica.

A Brexit óta a rendőrség bejelentőoldalán megötszöröződtek a xenofób támadásokról szóló bejelentések.

www.theguardian.com/world/2016/jun/30/police-report-fivefold-increase-race-hate-crimes-since-brexit-result

2016.07.01. 01:53:18

@Janos Mohacsi: a britek tudják, hogy a mohamedánokat, négereket bántani veszélyes, mert az rasszizmus, ami tilos. A fehér lengyeleket, litvánokat, szlovákokat, magyarokat lehet ütni, mert azok nem színesek, nem rasszizmus az ellenük való gyűlölködés, legfeljebb nacionalizmus, az pedig manapság megint divatos dolog.

A legjobban nem is az angolok örülnek majd a kelet-európaiak kidobásának, hanem a UK-ban élő harmadik világbeli söpredék. Pakisztániak, indiaiak, bangladesiek, nigériaiak, arabok, törökök. Mert az átlag lengyel, magyar, szlovák bizony nem a középosztálybeli angollal meg a dolgozni se akaró benefiteken élő welfare junkie alsóbb osztálybeli angolokkal versengett a munkáért, hanem a harmadik világból érkezőkkel. A legjobban a pakisztáni, indiai örül annak, hogy kidobják a lengyelt, magyart, szlovákot onnan. Fehér, keresztény embereket nem viselnek el maguk körül.

London elmuzulmánosodása, elnégeresedése eddig a kelet-európai LEGÁLIS bevándorlás miatt nem következett be. Most majd felborulnak az arányok és átbillen a színesbőrűek javára a mérleg. Ja, a nemzetközösségiek bevándorlását nem érinti az EU-ból kilépés.

BéLóg 2016.07.01. 01:55:26

Kurvajó, nem? Fehér lengyel katolikus "csőcselék" helyett nyugodtan jöjjön a milliónyi színesbőrű muzulmán agykutató...

Igazából a briteknél mindenki dolgozik csak a bennszülöttek nem.

2016.07.01. 02:06:28

@fideszes Bróker kormány: a kelet-európaiak egy kvázi-államban éltek eddig a UK-val. Tehát legálisan mentek oda munkát vállalni. Nem keverendők össze a határokon illegálisan áttörő muzulmánokkal, négerekkel.

Egyébként a britek lehet, hogy még rosszabb helyzetbe kerülnek, ga meg akarják tartani a közös piachoz való hozzáférésüket, kell majd az EU-s költségvetésbe befizetniük és meg kell engedni az EU-s polgárok szabad munkavállalását is. Viszont nem lesz helyük az EU-s döntéshozó intézményekben. Az öntökönszúrás tipikus esete. Én nem vagyok nagy rajongója Junckernek meg Merkelnek, de ahogy a britek tátott szájjal beszaladtak a faszerdőbe az nagyon durván vicces. Persze az egész mögött aaz orosz titkosszolgálatok által futtatott brit széljobb állt, Farage és a többi idióta, akiknek semmi se drága, már vissza is táncoltak minden ígéretüktől. Putyintól kaptak kockacukrot és leülnek a helyükre. Nyilván az EU pozíciói is gyengültek Oroszországgal szemben, működött a szalámitaktika.

Itt egyedül a UK-ban élő buzulmánok és négerek, a nemzetközösségi csőcselék és Oroszország örülhet.

Hegecz1 2016.07.01. 03:54:39

a vegen ugyis megy mindenki a levesbe.

midnight coder 2016.07.01. 06:59:29

@steery: "Nagy-Britannia vagy száz éve fokozatosan, szépen, lassan csúszik lefelé. Egyre kisebb a területe, a hatalma, már a pénzügyi befolyása is, közben csurig vannak idegenekkel"

Ez így egész Európára elmondható. Sőt, az EU-ra globálisan sokkal-sokkal inkább igaz, mint a britekre. Európa önmagában is hatalmas válságban van, Pl. a görögökkel évek óta nem lehet mihez kezdeni, de a P.I.G.S. többi országa is szarban van, a mi régiónkról nem is beszélve. Van pár ország ami még tartja magát, Pl. a németek, skandinávok, de ott is csak idő kérdése hogy meddig még - az ázsiaiak nem csak gazdaságilag jönnek fel, de az oktatásban is. És náluk nem az a fő szempont, hogy jól érezze magát a gyerek az iskolában és hogy tudatában legyen istenadta jogainak, hanem az, hogy ne legyen hülye amikor kijön onnan.

midnight coder 2016.07.01. 07:02:28

@karandash: A briteknek ha eszük van, akkor szépen fokozatosan távolodnak a Közös Piactól. A briteknél most van 1956. Ha anno mi megtudtuk volna csinálni a HuExit-et a KGST-ből, akkor amikor az egész összeomlott 89-ben, akkor nem egy olyan gazdasággal lépünk ki, ami csak a béketáborban tudja értékesíteni a termékeit. Ma a KGST az Európai Unió.

luis5 2016.07.01. 07:26:29

Londonban NAPONTA 3600 Milliard Ft firog. Ha ennek csak egy resze lelep mar megszvtak. Ipart mezogazdasagot mar rwg elfelejtettek. A penztoke szamit egyedul

Exploiter 2016.07.01. 07:34:41

Lehet, hogy lengyelországnak jót tenne, ha az a millió tényleg hazamenne.
A britek ellesznek a nem európai barátaikkal, good luck.

Conchobar 2016.07.01. 08:06:57

Itt sokan összekeverik a fehér brit átlagpolgárt az eu-szkeptikus brit politikusokkal. Az átlagpolgár nemcsak az angliai lengyelekért, hanem a négerekért meg a pakikért se lelkesedik. Minapi indexes cikk szerint a négereknek is beszólogatnak, hogy 'Menjél vissza Afrikába!"

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2016.07.01. 09:18:22

Budapesten is egyre több a néger.

high up! 2016.07.01. 09:22:10

na most csak bámul itt az Átlaghülyemagyar zsebnáci társadalmunk:

Há mi az hogy mi fehérek vagyunk, oszt mi csak csőcselék vagyunk, oszt a nem sápadt bőrű meg nem csőcselék???

Há teccik tudni az van, hogy egy bevándorló mindenhol csak bevándorló a helyi szemében. A magyar pont olyan lyukas seggű bevándorló a britek szemében mint a pakisztáni.

Azt meg az angol, német, francia stb a valóságban leszarja, hogy kinek mi a valása, ez csak a világhoz síkhülye magyarok rögeszméje, hogy ekörül forog a világ.

A nyugati annyira leszarja, hogy kinek mi a vallása, mi a bőrszíne, hogy pl. London egyenesen muzulmán polgármestert választott. Persze majd jön a sok nagyokos magyarbirka, oszt megmagyarázza, hogy a Soros meg a norvégok manipulálták így.

Szóval jobb lenne a nagyot csodálkozó Átlaghülyemagyarnak, ha életében egyszer a faluja határánál tovább is jutna, mielőtt elmagyarázza, hogy a világ hogy is néz ki, meg milyenek is ott az emberek.

Tény és való, hogy a kelet-európaiak külön testek a brit társdalomban, többségük kurva szarul tud angulol, nem tiszteli a helyi kultúrát, miközben a pakisztáni, indiai ég a vágytól, hogy a brit a társdalom tagja legyen, folyékonyan beszél angolul, az egyéni vállalkozásiakkal tele az ország, ergo dolgos és lojális népeknek vannak elkönyvelve.

Na ezért akarja az Átlagbrit, hogy ez utóbbiak maradjanak, a szegényházi, integrálódásra képtelen kelet-európai megélhetési tömeg meg menjen haza.

FOLYTASSUK!

high up! 2016.07.01. 09:37:46

De pesze a legnagyobb röhej az, ahogyan az elmúlt években a mi kis féleszű blog nácijaink szakadatlanul hirdették, hogy az EU rohad, dögöljön meg a liberális EU meg hogy Orbaneszku alatt végre felvirágozik a zország, hajrá fidesz!

Erre mondtam néha ezeknek a hülyéknek, hogy majd akkor fogtok lesni, ha a nacionalista - xenofób elvtársaitok fognak hatalomra jutni Angliában, Németo-ban, stb, oszt majd kibasszák a seggeteket, oszt kotródhattok haza.

Azóta is várom ezeket a féleszü aleb-eket, Barbikat, hogy elmeséljek, hogy mennyire boldogok, hogy győzött a UK-ben a testvéri EU bomlasztó, náci tömeg, oszt milyen boldogok, hogy végre hazajöhetnek az általuk hőn imádott orbaneszkui NER gyönyörbe abból a rohadt haldokló, liberális Angliából.

Annyira élvezetes, amikor a magyar nácijai utólag jönnek csak rá, hogy a külföldi testvérpártjaik szemében ők ugyanolyan irtani való külföldiek, mint egy pakisztáni. Otthon, Hegyeshalom, mögött bezárva ellehet a magyar náci tesó, de ha beteszik a lábukat hozzájuk, akkor ők is csak irtani való idegenek ott.

FOLYTASSUK!

gono 2016.07.01. 10:00:18

A helyzet az, hogy Angliában a Magyar kisebbség kvázi láthatatlan, mert nem keresik egymás társaságát. Van egy csomó román, baltikumi, szlovák bolt mindenfelé, de magyar nincs. Valószínűleg arról van szó, hogy tudják - nem sokra számíthatnak egymástól;illetve hát éppen ezért vannak ott ahol.

g.d 2016.07.01. 10:05:13

@high up!:
A pakisztáni meg indiai lehet hogy dolgosnak meg lojálisnak van elkönyvelve, de attól még 10-ből 9(,5) ugyanúgy egy semmirekellő ostoba balfasz...és akikkel én találkozom, azok már a válogatottak, akiknek van annyi pénzük meg eszük hogy el tudjanak utazni Magyarországra turistáskodni, szóval el sem merem képzelni hogy milyen lehet a többi...

dadddd 2016.07.01. 10:17:02

A bevándorláspárti, újraszavazós Londonban? Ne röhögtess, azt hittem, ott minden tuti.

Cyberkid Gábor Katona 2016.07.01. 10:40:36

@BircaHang Média szerkesztősége: Eddig így volt, és lesz még pár bullshit blog, aki ezt így fogja gondolni. De pont a Brexit jelentette a végét a liberális EU-nak.
Legalábbis remélem.

Ajtony 2016.07.01. 11:11:14

@fideszes Bróker kormány: neked fizetnek a hülyeségedért, vagy ingyen vagy barom?

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2016.07.01. 11:21:22

@zozilla: @bloglegelő: Miert lenne kamuzas? Itt elsz?
Szerencsere ahol en lakom, ott velem meg ilyen nem fordult elo, de ket jobaratomat is erte az utobbi idoben inzultus. ( go home, meg hasonlok)
Szerencsere lehet hol jelenteni az ilyen eseteket, es komolyan is veszik. @Conchobar: Nem csak nekik. Volt mar olyan is a referendum utan, hogy Walesben beszoltak egy skotnak, hogy menjen vissza ahonnet jott. Csak kivancsi lennek, mi lenne ha a skotok szolnanak, hogy akkor hogy is van ez az angolszasz dolog, ki menjen hova?

Ajtony 2016.07.01. 11:29:08

@midnight coder: a fennen hangoztatott "szabadpiac" eus formája egyébként - a mezőgazdasági termelési kvótákkal - emlékeztet a KGST integrációra. A KGST gazdaságainak a rákfenéje egyébként a "szocialisták" értelmiség-ellenessége volt, sikerült is a megbízhatóság alapján igazi luzer "értelmiséget" kitenyészteni a szovjet blokkban, ez a mai "értelmiségre" is kihatással van: tele vagyunk észosztó hülyével, akiknek a produktuma legfeljebb azonnal kidobható tanulmányok kupacaiban mérhető.

N. Barbie 2016.07.01. 11:29:56

@high up!: Az atlaghulyezsido highup megint megmondja a tutit a kenyelmes magyarorszagi foteljebol, mert o azt is tudja onnan, hogy hogy gondolkodnak az angolok, kit szeretnek es kit nem es miert. :DD

Nem gond az se, hogy ezzel a "faluja hataranal tovabb jutna" dumaval mar parszor beegett. :DD

high up! 2016.07.01. 11:35:18

@g.d:

jaja, belőled is előbuggyant a magyar polihisztor, aki majd megmondja az angolok helyett, hogy milyenek is valójában a paksztániak, mert te már láttál egyet, oszt akkor fel tudod szorozni, hogy akokr 10-ből 9,5 má csak ilyen, oszt kérem szépen ezek nem olyanok mint mi, oszt az angolok tévedésben vannak, amikor ezekkel akarnak együtt élni, nem velünk a fehérbőrü magyarokkal, ráadásul mi is valahol itt Európában élünk, há akkor nekünk eleve jár, hogy mi jobbak és fehérbőrübbek vagyunk mindenféle Kommonvelfi aljanépségnél kérem szépen.

Ja, Kommonvelf, szólnod kéne az angoloknak, hogy má vagy Nyócvan éve tévedésben élnek, rossz népeket választottak ki a haverkodásra, velünk kéne Kommonvelfezni mert mi dógos és tanult nép vagyunk, nem lopunk, nem velferjkedünk mások kárára, hanem ugyanolyan termékenyen dógozunk, ahogy Magyaországon.

FOLYTASSUK!

N. Barbie 2016.07.01. 11:36:26

@high up!: A toporodott, gyulolkodo zsici agyaddal ugyse fognad fel ha elkezdenek bonyolultabb osszefuggeseket irni, maradj csak meg a nacizasnal meg teljesen kulonallo dolgok osszemosasanal, tobbre ugyse futna az ertelmi szintedbol. :)

Ja, es meg mielott nagyon orulnel magadnak, nem kell "hazakotrodnom".

Afrika steht an der Elbe 2016.07.01. 11:39:24

@Ajtony:
Gondolod, hogy a "nyugati értelmiség" nem pont ilyen?

high up! 2016.07.01. 11:42:32

@N. Barbie:

na megjöttél, mit Pavlov kutyája.

Most mi van ott nálad? Örülsz, hogy az Átlaghülyebrit meg a brit náci tesóid jó nagy csapást mértek arra a rohadó liberális EU-ra, oszt végre lesz mos mán fajtiszta Anglia, oszt ez a fontos, nem az hogy én meg kotródhatok haza a magam nemzetállamába megélni?

Vagy villog már az a pár IQ benned, hogy ti csak arra vagytok jók, hogy mindent szétverjetek, amit mások évtizedeken át felépítettek, de a legnagyobb röhej az, hogy amikor ezzel készen vagytok, akkor utána magatokat veritek széjjel.

Mer ugye hát egy náci tesó egy másik orzságbból szintén csak egy koszos bevándorló, nem pedig vaodi nemzeti tesó

FOLYTASSUK!

micsoda? 2016.07.01. 11:45:19

A Lengyelek valamit nagyon elronthattak, hiszen az 1980 -as forradalomkor rengeteg lengyel ment Angliába, elsősorban Londonba. Miért mi következnénk utánuk? Van ilyen, meg olyan ismerősöm is. Vannak szorgalmasan dolgozók, és van olyan több éve ott élő, aki a szociális juttatásokból eddig egész jól megélt.

fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.07.01. 11:59:28

A leave-re voksoló hamarosan kihaló brit nyugdíjasok keresztbe tettek fiatal brit generációk egész sorának. Elvették tőlük Európát, amihez pedig ők tartozónak érzik magukat, és amiről számomra roppant rokonszenves módon a szavazás óta különféle módon tanúbizonyságot is adnak.
Pedig az idősebb generációk feladata épp' biztosítani a fiatal nemzedékek jövőjét, s nem elvenni azt.

Kibaszás ez a javából.

N. Barbie 2016.07.01. 12:04:12

@gono: Egyik resz sem igaz. Jo par magyar rendezveny van rendszeresen. Masreszt szinten jopar onallo magyar boltot lattam mar. Romant, szlovakot, baltikumit viszont egyet sem. Onalloan. Off Licence boltokban mar lattam par termeket ezekbol az orszagokbol de kulon boltot nem.

N. Barbie 2016.07.01. 12:09:48

@Afrika steht an der Elbe: Igazabol mindegy hol a fotel, Tel Avivban vagy az Amerikai Nepszava szerkesztosegben, nem Angliaban, az biztos, de azert nagy mellennyel osztja az eszt az angol gondolkodasrol. :)

N. Barbie 2016.07.01. 12:11:50

@high up!: Milyen konnyu is az egysejtu gondolkodas, ugye? :) A kb. 17 millio kilepesre szavazot elkonyvelni hulyenek meg nacinak, azt` le is van tudva. Okokat, osszefuggeseket minek is keresni, ahhoz mar kis esz is kene, azt meg elvette az allando gyulolkodes. :)

2016.07.01. 12:14:12

@N. Barbie: Viszont az is igaz, hogy a nagy láncok nem tartanak magyar terméket, viszont a lengyelnek külön polcot.....Tesco, Asda....

Ballib cenzúrázók réme 15 2016.07.01. 12:18:50

@karandash:

"a britek tudják, hogy a mohamedánokat, négereket bántani veszélyes, mert az rasszizmus, ami tilos. A fehér lengyeleket, litvánokat, szlovákokat, magyarokat lehet ütni"

Ez így van..

Ám hosszú távon, megint csak az anagolok járnak rohadt szarul ezzel is.

Ballib cenzúrázók réme 15 2016.07.01. 12:20:20

@high up!:

Nem kéne keverni a mulitkulti kritikáját, az EU-ból kilépéssel, mert ez rohadtul nem ugyanaz.

A ballibek persze próbálják elhitetni az emberekkel, hogy vagy az EU nemzetállamok nélkül migránsokkal együtt, vagy semmi, de ez csupán egy ordas nagy hazugság.

Az EU működhet úgy is, hogy megvédi magát az újkori honfogalóktól, csökkenti a bürökráciát, és hagyja érvényesülni a nemzetállamok, tagok érdekeit, lakosságának demokratikus akaratát.

Ballib cenzúrázók réme 15 2016.07.01. 12:23:16

@N. Barbie:
A hazai ballib bérrettegő bloggerek rendre bebizonyítják, hogy mennyire sekélyes agyatlan népség.
Tömény IQ mentes nácizásból áll minden érvük mögött.

N. Barbie 2016.07.01. 12:40:39

@Könnyen elkaptuk, uram!: Persze, a lengyelek vannak a legtobben, nyilvan az o termekeiknek eri meg kulon polcot fenntartani. De azert vettem mar Sainsburysben magyar Pick snack kolbaszt. :)

N. Barbie 2016.07.01. 12:43:26

@Ballib cenzúrázók réme 15: Pontosan, en is erre az osszemosasra celoztam neki, de nem toltom feleslegesen az idom reszletesebb magyarazattal, egyreszt ugysem fogja fel, masreszt barmit irok, a valasz ugyis csak joizu nacizas meg magyargyulolkodes lesz. Ennyit tud.

Conchobar 2016.07.01. 13:10:34

@high up!: "A nyugati annyira leszarja, hogy kinek mi a vallása, mi a bőrszíne, hogy pl. London egyenesen muzulmán polgármestert választott." - Azért, nehéz döntés volt választani egy muzulmán szoci, meg egy burzsuj zsidó közül. Nem volt nagy különbség köztük. Amúgy meg a londoni 'nyugati'-ak jó része a polgármesterhez hasonlóan keleti

N. Barbie 2016.07.01. 13:35:21

@Conchobar: Ezek mar bonyolult osszefuggesek neki, tul hulye hozza. Neki annyi eleg, hogy bezzeg London szines polgit valasztott, ezzel mar lehet nacizni meg gyulolkodni.

Szelid sunmalac 2016.07.01. 14:09:15

@N. Barbie: Igen, viszonylag egyszeru. Barmennyire is mashogy akarjak magyarazni, nekem pl. semmi meglepo nicns abban, hogy a lakossag jelentos resze (valojaban meglepoen kicsi resze) ennyire hulye es tajakozatlan. Persze a hulye es tajekozatlan egysejtuek (+ a rajtuk eloskodo politikusok) ezellen kezzel-labbal ellenkeznek, de ez a tenyen nem valtoztat. A szavazas UTAN kerestek ra mit is jelent az EU es az abbol valo kilepes, sokan pedig "nm gondoltak" hogy szamit a szavazat. IGEN...elmondom neked egyszeruen es oszinten az emberek HULYEK

Szelid sunmalac 2016.07.01. 14:14:50

@N. Barbie: Meg ennyit fuznek hozza: ""„Heti 350 millió fontot fizetünk az Európai Uniónak, fordítsuk ezt a pénzt inkább az angol egészségügyre. Szavazz a kilépésre!”

A szavazás eredményének kihirdetése után alig egy órával egy interjúban Nigel Farage, az Egyesült Királyság Független Pártjának vezetője, a kilépés kampány egyik leghangosabb szónoka a fenti kampányszlogent hibának nevezte.

Elhatárolta magát tőle még úgy is, hogy a műsorvezető meglepetten egyértelműen rákérdezett: az után, hogy 17 millió ember leadta szavazatát, és sokan valószínűleg emiatt a szlogen miatt szavaztak a kilépésre, ő ezt a mondatot egyszerű hibának titulálja? „Igen” - volt a válasz…"
"

Conchobar 2016.07.01. 14:28:30

@Szelid sunmalac: " A szavazas UTAN kerestek ra mit is jelent az EU es az abbol valo kilepes, sokan pedig "nm gondoltak" hogy szamit a szavazat" - Azért, az ilyesfajta hírekkel szemben óvatosnak kell lenni. A szerkesztőségek aligha a kilépés-párti melósokkal vannak tele, inkább olyan Eu-párti értelmiséggel van tele, amely talán közvetlen hasznot is húzott az EU-tagságból, és amely szívesen festi sötétre a kilépést és a kilépéspártiakat, szívesen nagyítja fel a negatív eseteket

Tisztességes Természettudomány 2016.07.01. 14:32:27

Én nem ítélem el őket. Pont az idegenfóbia miatt akartak kilépni az Eu-ból. Szavaztak, kilépnek, most legyenek polkorrektek az általuk söpredéknek tartott bevándorlókkal?

Alajka Bal 2016.07.01. 14:35:31

@Szelid sunmalac: Ha angol lennék ezt a farage-t felkötném egy fára és alágyújtanék !

Szelid sunmalac 2016.07.01. 14:56:08

@Conchobar: Ezek nem "hirek" valami szerkesztosegbol, hanem gugli statisztikak, amiket NEM angolok szerkesztenek, akarmilyen partiak is.

mojszipupi 2016.07.01. 15:01:44

Alkoholisták és drogosok mekkája. Évekig éltem kint, a white trash nél aljább tróger embreket még nem láttam. Ezek szavaztak most a kilépésre és ezek fikázzák most a becsületesen dolgozó K európaiakat. Én csak röhögök rajtuk, ha az angol fiatalokon múlik a sorsuk akkor semmi jóra nem számíthatnak. Életemben nem láttam még ennyit piáló és ilyen keményen dorgozó népet, pedig hollandián át miami ig mindenhol megfordultam

Szelid sunmalac 2016.07.01. 15:05:00

@Tisztességes Természettudomány: Marmint akiknek a tulnyomo tobbsege az altaluk gyarmatositott orszagokbol jonnek???

Az apokalipszis lovasa 2016.07.01. 15:18:42

@Szelid sunmalac: De honnan tudja mágikusan a google, hogy azok kerestek rá erre, akik a kilépésre szavaztak, és nem azok, akik pl. a maradásra, vagy egyáltalán nem szavaztak?

Csak mert a hír mindig az, hogy "a hülye angolok nem is tudták, miért szavaztak a kilépésre, mert a szavazás után gúglizták".

Az apokalipszis lovasa 2016.07.01. 15:19:47

@karandash: "a britek tudják, hogy a mohamedánokat, négereket bántani veszélyes, mert az rasszizmus, ami tilos. A fehér lengyeleket, litvánokat, szlovákokat, magyarokat lehet ütni, mert azok nem színesek, nem rasszizmus az ellenük való gyűlölködés"

+1

Szelid sunmalac 2016.07.01. 15:29:20

@Az apokalipszis lovasa: Mert mondjuk a gugli nem veletlenul gyujti, hogy honnan, milyen erdeklodesi korrel rendelkezo, hany eves stb. emberek keresnek mire....De TE nyugodtan higgy amit akarsz.

Fekete Pestis 2016.07.01. 15:37:16

@bloglegelő:

hát nem tudom -- én nem szoktam nehézségeket vállalni és adminisztrációs szélmalomharcokat folytatni, ha nincs belöle nyilvánvaló hasznom ( nem a "hazának", nem az "emberiségnek" - hanem nekem ).

Aki mégis ilyet tesz, arra van egy 5 betúböl álló magyar szó ;)

Fekete Pestis 2016.07.01. 15:39:04

@Tisztességes Természettudomány:
a propos: söpredék : ebben az esetben ugye pont a bagoly mondja bögölynek ;)

Fekete Pestis 2016.07.01. 15:41:11

@Ballib cenzúrázók réme 15:

tényleg: minek kell a nemzetállam?

any idea?

mitól lesz nekünk jobb ettól ?

Fekete Pestis 2016.07.01. 15:43:57

@Ajtony:
" KGST integrációra" : vicc a 80s évek közepéröl:

Kérdés: Miért nem tudják a szovjet mikroelektronikai termékeket exportálni az elvtársak Nyugatra?

Válasz: mert nem férnek ki a gyárkapun ;)

Reszelő Aladár 2016.07.01. 15:44:43

Csak ki ne találja valaki, hogy ez is Orbán műve...
Amúgy a demokrácia ALAPELVE, hogy a többség szava dönt, itt pedig döntött. 17,41 millió szavazott a távozásra és csak 16,1 a maradásra.

Ha bármilyen módon a kisebbség szava döntene, az a demokrácia semmibevétele.

Igen, mondjuk ki: egy kisebbségi döntése nem demokratikus. A demokrácia a többség uralmát jeleni.
Ismételgessük, amíg nem sikerül megérteni.

Hogy miért utálják pont a lengyeleket? Mert őket szabad. Ők nem feketék, nem indiaiak mert azokat utálni rasszizmus. A fehér ember utálni nem az.
Itthon a meleget utálni homofóbia és minden eszközzel irtani kell, a heterót utálni szabad.

A migráns pedig nevet majd, amikor megtudja, hogy itt törvény van arról hogy csak magunkat utálhatjuk őt nem.

N. Barbie 2016.07.01. 15:48:38

@Szelid sunmalac: Most tenyleg be akarod magyarazni, hogy azert mert a gugli begyujti a felhasznalo helyadatait, esetleg eletkorat a fiokadatokbol ebbol kovetkezik, hogy barmi lovese lehet arrol, hogy az adott ember hogy szavazott?
Na ne nevettesd mar ki magad. :DD

N. Barbie 2016.07.01. 15:51:48

@Reszelő Aladár: Helyesebben a fekat meg barnat nem merik utalni...nyilvanosan. Attol meg jobban utalja, mint a lengyelt, de csak otthon, negy fal kozott a vasarnapi sult mellett.

bloglegelő 2016.07.01. 16:15:51

@Billy Pilgrim: gyermekem, képzeld, egy időben (?) nálunk a vonatokat kővewl dobálták, valamint a fénysorompók akkumulátorait rendszeresen lopták (akkor még jók voltak azok autóba, traktorba is szóval jó áruk volt) Aztán jött egy-két égbekiáltó eset, tele volt velük a sajtó: utasokat nyomorékká dobtak, egy unoka nagymamája ölében halt meg az ablak mellett, egy diáknnka szó szeirnt kiloccsantották az agyvelejét. A megrongált sorompóknál is aratott a halál szépen (iskolásbusz 11 gyerekáldozattal és a többi)

Szóval hetekig, hónapokis erősen téma volt ez mindenhol - vonatdobálás, akkulopás.

És tudod mi volt a jónép reakciója ? Megrohanták a fénbysorompókat, vitték az akkut, és megsokasodtak a dobálások is abban az időben.

Csúnya Magyarország, mi ?

álmoralizáló, dögevő seggfejek vagytok, attól az egytől szartok be igazán, ha valami nem a ti sztereotípiátok szerint zajlik.

Az apokalipszis lovasa 2016.07.01. 16:19:07

@Szelid sunmalac: De én olyan hírt még sehol nem láttam, hogy elsősorban a vidéki, alacsony iskolázottságú őslakos britek kerestek volna rá a brexitre a szavazás után. Mindig csak azt látom, hogy a britek, akik lehetnek bárkik, pl. az egész nap facebookozó, szavazni nem járó fiatalok. Vagy van erről valami konkrét híred azon kívül, hogy a keresések száma emelkedett? Mert azok bárkik lehettek.

"De TE nyugodtan higgy amit akarsz."

Én a tényeknek hiszek, ha hozol tényeket, akkor azoknak.

igazi Ténytár 2016.07.01. 17:11:41

@Reszelő Aladár: "Csak ki ne találja valaki, hogy ez is Orbán műve..."

Pedig de ;-))

_________________

orulunkvincent.blog.hu/2014/03/30/ujra_lesujtott_az_orban-atok
_________________

marczy 2016.07.01. 22:55:59

Ázsiával ne példálózzon senki sem, amíg Szingapúrban még mindig a botozás a mellékbüntetés a börtön mellett, de úgy, hogy egy komolyabb adag (24 a max) után hónapokig csak hason tudsz feküdni a börtönben.

Az ázsiai embernek a telomérjai hosszabbak, mint az európainak, ezért ha szétstresszelik őket, akkor is tovább élnek, mint mi. Az a mentalitás nem európai embernek való, ez van.

Az ázsiaiak megengedhetik maguknak a "hulljon a férgese" mentalitást, főleg Kínában, de mi magyarok nem, mert amúgy is demográfiai katasztrófa van, meg társadalmi egyenlőtlenséget elmélyítő oktatás, hátránykompenzáció meg sehol.

gono 2016.07.02. 20:26:40

@N. Barbie: persze biztosan te tudod jobban. Én csak 30szor repultem oda-vissza az elmult 12 honapban általában mindig máshol szálltam meg és esténként futni is szoktam.
Majd ha esetleg ha időd engedi látogass el Hounslow-ba és megérted hogy miről van szó.

Ezt is kitilthatod, a ballibsi szólásszabadság nev 2016.07.02. 23:09:31

@gono: Nyilván akkor te tudod jobban, aki már egy egész éve pár éjszakát itt tölt, nem az, aki 7 éve itt él. :D
De ez nem hit kérdése, csak én tudok 5-6 külön magyar boltot csak Londonban. Plusz van 3 vagy 4 magyar étterem is. Ez szerintem teljesen rendben van az itt élő magyarok számához viszonyítva. Ezzel bukott is az állításod, hogy nincs magyar bolt. Van, csak te nem tudsz róla. Tudok linket küldeni egy rakat magyar rendezvényről, ami a közelmúltban volt. Ezzel meg is dőlt a második állításod is.
A harmadikra meg akkor várom a linkeket, címeket, hogy hol az a rengeteg román, szlovák, baltikumi bolt.
süti beállítások módosítása