A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2020.03.17. 07:19 Blackwaters

A koronavírus-járvány számokban: 55 halott, közel 1550 fertőzött

Magasabb sebességre kapcsolt a koronavírus terjedése az Egyesült Királyságban: egy nap alatt közel 200 új beteget regisztráltak és mintegy 20 halottat. Az áldozatok életkora 56 és 94 éves kor között volt eddig. A szakértők szerint azonban a járvány java még csak most jön, és számítások szerint már most lehet 10 ezer olyan fertőzött, akinek még csak lappang a betegsége. A megbetegedésekben élen jár London, itt van a legtöbb Covid-19 beteg és halott is. A kormány 14 napos otthon tartózkodást javasolt azoknak, akik tüneteket észlelnek magukon.

1 komment

Címkék: halál betegség egészségügy járvány 2020 London ekozbenlondonban Eközbenlondonban koronavírus Covid-19


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr5615528428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2020.03.17. 18:56:06

"Magasabb sebességre kapcsolt a koronavírus terjedése az Egyesült Királyságban"

Igazából a lakosságban való telítődéséig megközelítően exponenciális ütemben terjed a vírus. Ezt a minél több elvégzett teszttel és a lakosság (beleértve az egészségeseket is!), praktikusan az együtt élő családok izolációjával lehet mérsékelni.
süti beállítások módosítása