A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2020.09.04. 07:25 Blackwaters

Életfogytiglant kapott a magyar nő gyilkosa

zahidyounis.jpgZahid Younist a southwarki büntetőjogi bíróság életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte két nő megölése miatt. Legkorábban 38 év múlva szabadulhat.

Hosszú büntetőjogi folyamat zárult le szeptember 3-án, miután ítélet született annak a gyilkosnak a perében, akit a Canning Townban tavaly tavasszal megtalált összefagyott holttestek kapcsán vettek őrizetbe. Mint ismeretes, a két megölt nő egyike egy több éve eltűnt magyar származású kétgyerekes családanya, Szűcs Henriett, akinek holtteste egy fagyasztóba volt rejtve egy másik, szintén többgyerekes nő holttestével együtt. A gyilkosságra furcsa mód úgy derült fény, hogy Younis eltűnését jelentették a rendőrségen, és egy járőr jelentkezett a lakásnál, aki aztán a lakásba lépve felfigyelt a bűzre és arra, hogy egy földre rögzített fagyasztó körül legyek röpködnek. Kezdetben Younist azért hallgatták ki, mivel a megtalált halottaknak nem gondoskodott a temetéséről, később azonban kiderült, ő ölte meg őket és ezért letartóztatták. A két nőt Younis brutálisan bántalmazta, már a haláluk előtt is, később azonban tagadta bűnösségét. A most 36 éves férfiról kiderült, hogy korábban többször elítélték már erőszak miatt, 2004-ben a kelet-londoni Walthamstowban feleségül vett iszlám szokás szerint egy 14 éves lányt, akit később rendszeresen bántalmazott és ezért aztán 30 hónap börtönbüntetést kapott. A nők elleni erőszakot később, szabadulása után is folytatta, mikor összejött egy 17 éves lánnyal. Younis többnyire olyan nőket választott ki prédául, akik sérülékenyek voltak, és akiket ki tudott használni. A tavasszal kezdődött pert eredetileg másfél hónaposra tervezték, de a járvány miatt elhúzódott és csak most született meg az ítélet. Eszerint a gyilkosnak életfogytig tartó szabadságvesztést szabtak ki, amelyből legkorábban 38 év múlva, 2058-ban szabadulhat. A férfi az ítélethirdetéskor nem tanúsított megbánást.

5 komment

Címkék: magyar halál börtön bíróság erőszak ítélet nők gyilkosság 2020 ekozbenlondonban Eközbenlondonban Szűcs Henriett


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr2116188508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fkv.115 2020.09.06. 11:34:46

El kell vágni a torkát, aztán magára hagyni. Otthon Kecskebaszólandban úgyis ezt kapná, már megszokta, sőt, igényli, azért iszlám.

gyéef 2020.09.06. 11:45:05

Valahogy nem vagyok meglepve, hogy nem egy sápadt vöröshajú skót az elkövető.

masada 2020.09.07. 18:40:30

Hosszú??? Bárcsak Magyarországon 1 éven belül ítélnének el gyilkosokat...

Örömhernyó 2020.09.08. 05:10:06

@fkv.115: Nem tanúsított megbánást. Aki ilyen iszlámista "kultúrából" jön, annak a fehér emberek által alkott büntetőjog büntetési tételei nevetségesek. Iszlám jog szerint levágnák a fejét, ehhez képest egy luxusbörtönben fogják eltartani évtizedeken át a hitetlenek adójából.
Tudom hogy hogy gondolkodnak ezek, beszéltem én régebben drogokkal üzletelő ázsiaiakkal, iszlámistákkal. Aki vietnamiként Európában drogot terjeszt, annak egy pár éves magyar börtönbüntetés nem visszatartó erejű. A hazájában ugyanis halálra ítélnék ugyanezért. Ugyanígy gondolkodnak az iszlámisták is. Nekik az, hogy lecsukják és etetik őket közpénzen, az nem egy büntetés.
Megjegyzem az 56-ban nyugatra kitántorgott magyarok is röhögtek a nyugati emberek mamlaszságán, hiszékenységén, a büntetési tételek enyheségén. Ugyanígy a 80-as évek végén Magyarországra szabadult erdélyi magyarok is szartak a magyar törvényekre. Ez minden migránssal így van, a célország törvényeit nem érzik sajátjuknak és ha azok enyhébbek, mint a kiindulási országuk törvényei, akkor röhögve megszegik azokat.
Szóval ez is egy olyan programozó-agysebést-atomfizikus, akik az utóbbi időben özönlenek Európába.
Azt se kellene elhallgatni, hogy a két áldozat se mosogatásból, hanem farokápolásból élt. Veszélyes szakma a prostitúció, de halált azért nem érdemeltek.

Almandin 2020.09.09. 13:45:35

@Örömhernyó: Te is jó körökben forogsz, hogy ilyen beható ismereteid vannak első kézből a drogkereskedők és iszlamisták világáról.
Másrészt téveszméid vannak. Azt hiszed, hogy minden migráns törvényszegő, lelkiismeretlen bűnöző. Nos, nem hiszem, hogy az 56 után kivándoroltak vagy az Erdélyből áttelepülők mind csalók lettek volna. Egy normális ember nem azért nem kezd drogkereskedelembe, vagy nem követ el nemi erőszakot, gyilkosságot, mert kevesli a büntetési tételeket. Elég nagy baj lenne, ha sokan csak ezért nem követnének el súlyos bűncselekményeket.
Az emberekről a másik tévhited: "ez minden migránssal így van". Nos, sokan képesek törvénytisztelők maradni új helyen is. Miért, te is bűnözésbe kezdtél a Távol-Keleten? Ha én elmennék másik országba lakni, betartanám a törvényeket. Rokonaim, ismerőseim is vannak, akik más országba költöztek, nem lettek bűnözők belőlük.
Prostitúció: vannak bizonyítékaid? Anélkül az áldozatok rágalmazása ilyet állítani.
süti beállítások módosítása