A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2020.02.18. 21:00 Blackwaters

Három évig tartotta fagyasztóban a magyar nőt a gyilkosa

henriett-szucs.jpgÁprilisban kezdődik az őrizetben lévő Zahid Younis pere. Azzal vádolják, hogy brutálisan megölt két nőt, majd holttestüket fagyasztóba rejtette.

Megrázó gyilkosságra derült fény tavaly a londoni Canning Townban, ahol a rendőrök állampolgári bejelentés alapján tartottak házkutatást és ahol egy fagyasztóból két női holttest került elő. Hosszú ideig tartott az áldozatok azonosítása, végül kiderült, hogy az egyikük egy kétgyerekes, 34 éves magyar nő, Szűcs Henriett (a képen), a másik egy háromgyerekes 38 éves ciprusi nő, Mihrican Mustafa, becenevén Mary Jane. Mindkettőjüket eltűntként tartották nyilván már évek óta. A magyar nő 2016 nyarán, a ciprusi 2018 nyarán adott utoljára életjelet magáról. A szakértői vélemény utólag megállapította, hogy mindkét nő többszörös életveszélyes sérülést szerzett, ez vezetett a halálukhoz. Az akkor letartóztatott, most 35 éves Zahid Younist immár nemcsak azzal vádolják, hogy nem temette el tisztességesen a halottakat, hanem azzal is, hogy ő ölte meg őket. A wandsworth-i börtönben raboskodó, brit állampolgársággal rendelkező Zahid Younis most megjelent a központi törvényszéken, az Old Bailey-en, ahol áprilisra tűzték ki az ügyének tárgyalását. A büntetőper öt héten át fog tartani, és ha bebizonyosodik az elkövető vétkessége, akár életfogytig tartó szabadságvesztésre is ítélhetik.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar halál rendőrség börtön gyilkosság bűnügy áldozat 2020 London Scotland Yard ekozbenlondonban Eközbenlondonban Szűcs Henriett


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr915480478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása