A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2022.08.03. 14:32 Blackwaters

Életfogytiglant kapott a fiatal magyar nő gyilkosa

paizan-verdict-akom-agnes.jpegA román származású Neculai Paizan legkorábban 86 éves korában szabadulhat a bíróság ítélete szerint.

Tavaly júniusban holtan találtak egy 20 éves magyar nőt, Ákom Ágnest, egy hónappal azután, hogy bejelentették eltűnését. Hamar meglett a gyanúsított is, egy 64 éves román férfi Neculai Paizan. Azóta kiderült, milyen brutálisan végzett áldozatával, és bár tagadta a gyilkosságot, a bíróság most életfogytiglanra ítélte. A teherautósofőrként dolgozó Paizan egy kéziszerszámmal 20 alkalommal verte fejbe Ágnest egy konténerben, London észak-nyugati részén, majd a holttestet egy erdős területen hantolta el Neasdenben. A nő teste egy fekete zsákba volt csomagolva, nyaka körül pedig zsinór volt. A nő és áldozata már korábbról ismerték egymást, a férfi korábban pénzt adott a nőnek, az azonban nem világos, hogy miért ölte meg. Az összes jel: a DNS nyomok, a kamerák felvételei, a vérfoltok, valamint a telefonja cella információi is a gyilkos ellen vallottak. Paizan azzal próbált védekezni, hogy a nő akarta őt megölni, és mérgezett kávét itatott vele, majd megverve talált rá. A bíróság nem hitt végül neki. Az ítélet jogerős.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar halál rendőrség nők gyilkosság bűnügy 2022 ekozbenlondonban Eközbenlondonban


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr317899409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása