A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2017.04.28. 09:14 Blackwaters

Durva rezsinövekedésre kell felkészülni

national_grid_gas_streetworks.jpgAkár 35-40%-os többletkiadásra számíthatnak a fővárosban élők, miután az energiaszolgáltatók áremeléseket jelentettek be. Ez évi akár £300-£400-os pluszt is jelenthet egy családi háztartásban.

Bár a gáz- és villanyszolgáltatók csupán 8-15%-os áremelkedést jelentettek be az elmúlt hetekben, ez a valóságban sokkal több lehet. Főként a kisfogyasztókat büntetik, akik az országos fogyasztási átlag felét vagy harmadát tudják csak produkálni. A növekményt a rendelkezésre állási díjba építik be, ill. a fix tarifákba. Nagy-Britanniában hat nagy energiaszolgáltató és több kisebb szolgáltató van. A nagyokat a jelenlegi konzervatív vezetés még márciusban akarta megregulázni, de a belpolitikai események, különös tekintettel a közelgő parlamenti választás miatt erre legkorábban csak a nyáron kerülhet sor.

Szólj hozzá!

Címkék: anglia pénz gáz drágulás ár áremelkedés 2017 konzervatívok London ekozbenlondonban Eközbenlondonban


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr8712439323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása