A blogról

Érdekességek Londonból, Londonról - nemcsak londoniaknak.

Friss topikok

2020.03.25. 20:30 Blackwaters

Koronavírus-fertőzésben halt meg egy 21 éves lány

Fiatalon, alig 21 évesen hunyt el koronavírus-fertőzésben Chloe Middleton, akinek semmilyen rejtett betegsége nem volt a család szerint. A High Wycombe-ból származó lány az egyik legfiatalabb áldozat eddig a szigetországban, ahol a Covid-19 vírus az elmúlt hetekben egyre több embert fertőz meg. Még Károly brit trónörökös tesztje is pozitív lett, de vele együtt a királyi ház több tagja is megbetegedhetett. Becslések szerint már jóval több a fertőzöttek száma, mint amit a statisztikák mutatnak, mivel sok az olyan beteg, akinél nincsenek erős tünetek, de hordozzák és terjesztik a kórt.

5 komment

Címkék: halál betegség tragédia járvány 2020 Károly herceg ekozbenlondonban Eközbenlondonban koronavírus Covid-19 Chloe Middleton


A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenlondonban.blog.hu/api/trackback/id/tr9915557596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

liberalnazi dickheads 2020.03.26. 12:34:37

a képeit elnézve a vírustól függetlenül is betegesen nézett ki. Egy tisztességes boncolás simán kidobna egy két komolyabb problémát.

Pic 2020.03.26. 15:51:17

Ez a rémhírterjesztés csúcsa.

Mennyire egzakt egy olyan kijelentés, hogy "A család szerint makkegészséges volt" ???

Luxemburgban dolgozó kolléga mondta, hogy náluk a cégnél is volt ijedelem, mert meghalt egy 30 egynéhány éves kolléga, amúgy nagy sportember.

Kiderült, hogy rejtett leukémiája volt. Még semmi tünetet nem mutatott, de az immunrendszere már le volt nullázva.

Ennyit a látszólag egészségesekről....

Fikalnyik Eugén 2020.03.26. 16:47:06

"akinek semmilyen rejtett betegsége nem volt a család szerint."

Attól rejtett, hogy nem tudnak róla. Ha tudtak volna, nem lenne rejtett.
Egyébiránt a halálozások legtöbbje a különbözó gyógyszerek mellékhatásai vagy kereszthatásai miatt következik be, mert nincs idő konzíliumra vagy a beteg pontos előéletének tisztázására. Részint a betegség sajátja a gyors állapotromlás, illetve a kórházi személyzet leterheltsége is együtt a gyors döntéseket és ezáltal a hibalehetőségeket is hozza. De még így is a sok esetszámhoz képest alacsony a halálozás. Eszméletvesztéssel járó, lélegeztetőgépet igénylő súlyos tüdőgyulladás esetén 3-5% mortalitás teljesen elfogadható arány. Legalább is statisztikailag és nem a hozzátartozóknak.

Mr. Megnézzük · http://megneznem.wordpress.com/ 2020.03.27. 13:09:24

Még csak beteg se kell hogy legyen hozzá. Ott van például a dohányzás, mely egy folyamatos de enyhe gyulladásos állapotot idéz elő a dohányzó tüdejében. Ez a mindennapokban nyilván semmi sok esetben még észrevehetően alacsonyabb vitálkapacitás sem jár együtt vele. Ugyanakkor jelentősen növeli az érintett kitettségét minden olyan fertőzés esetén, ami a tüdőre húzódhat (eredménye: erősebb reakció, hosszabb ideig tartó felépülés, súlyosabb szövődmények). És az illető nem volt beteg, "csak" dohányzott.

Lehet szélsőséges immunreakció áldozata, előfordulhat hogy egy benne már erősen dolgozó de ilyen-olyan ok miatt nem diagnosztizált betegsége volt, stb. A kor maga nem véd meg senkit. Aki elev beteges vagy gyengébb immunrendszerű, annál nagyobb a kockázat. Az allergia, asztma, egy korábbról visszamaradt gyulladás, egy nem megfelelően kikúrált tüdőfertőzés (bakteriális pneumoniák például) mind-mind tökéletesen alkalmasak arra hogy jelentősen rontsák még egy ránézésre/család szerint "makkegészséges" fiatal esélyeit is.

Nem mintha amúgy a két ezrelékes fiatalkori halálozási ráta esetében nem halna meg minden 500. megfertőzött fiatal (az 1.300.000 25 éves vagy annál fiatalabb magyarra vetítve ez 2600 potenciális haláleset - szerencsére csak papírforma szerint, mert mi még a világ boldogabb feléhez tartozunk)...

Majd meg lehet nézni mi lesz Afrikával ha ez beszabadul 25 millió HIV és kb. 75.000.000 TBC fertőzött közé gyakorlatban nulla egészségügy mellett (miközben egy túlnyomó többségében fiatal lakosságú kontinensről beszélünk).

Tapasztalt Betonaszfalt 2020.04.10. 20:02:47

Kamu!

Brit médiumok beszámoltak egy 21 éves nőről, aki nem szenvedett más, meglévő betegségben, és Covid19-ben meghalt. Azóta viszont kiderült, hogy nem is volt pozitív a Covid19-tesztje, és halálának más volt az oka, valószínűleg öngyilkosság. A Covid19-pletyka azért kelt lábra, „mert egy picit köhögött“.

archive.is/20200329015127/https://www.theguardian.com/world/2020/mar/27/chloe-middleton-death-21-year-old-not-recorded-nhs-covid-19-related
süti beállítások módosítása